От ГЕРБ заявиха готовност още утре да започнат разговори с

...
От ГЕРБ заявиха готовност още утре да започнат разговори с
Коментари Харесай

От ГЕРБ заявиха готовност още утре да започнат разговори с БСП за промяна в Конституцията

От ГЕРБ обявиха подготвеност още на следващия ден да стартират диалози с Българска социалистическа партия по всички декларирани тематики за смяна в Конституцията.

Повод за изключителния брифинг на ГЕРБ в Народното събрание стана конференцията на Българска социалистическа партия, на която социалистите желаеха да се проверяват освен приватизациите, само че и концесиите и групировките в годините на прехода. 
Десислава Атанасова прикани водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова да не се крие зад юридически способи и решения на вътрешно-партийни органи, и двете партии да стартират диалози още на следващия ден.Госпожо Нинова, в ГЕРБ страхливци няма. За нас е значимо това да се случи незабавно. Ако госпожа Нинова има силата да затвори дрешника, откъдето може би има скелети на една някогашна партия, дано го направи. Десислава Атанасова оповести позицията на водача на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов , който е на посещаване в Рим.ГЕРБ ще взе участие във всяка самодейност по всевъзможен мотив и по всички тематики, които Българска социалистическа партия предлага да станат цел и смяна в конституцията. 
Председателят на Правната комисия Данаил Кирилов разгласи безапелационната поддръжка за дейностите на министъра на вътрешните работи Валентин Радев и вицепремиера Валери Симеонов , и акцентира, че няма и каквито и да е учредения те да подават оставка в отговор на изказването на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Той добави, че филмът за границата на депутата от Българска социалистическа партия Елена Йончева е сниман, когато оградата към момента не е била приключена.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР