От ГЕРБ заявиха, че Мая Манолова си служи с манипулации

...
От ГЕРБ заявиха, че Мая Манолова си служи с манипулации
Коментари Харесай

ГЕРБ: Мая имаше попълнени бюлетини по секциите

От ГЕРБ обявиха, че Мая Манолова си служи с операции и внушения през цялата акция и след нея. Според ръководещите на Манолова и Българска социалистическа партия все някой различен им е отговорен за загубата, а тази политика на ненавист и опълчване не носи нищо положително.

``
реклама

" Давността за Костинброд още не е изтекла. Да видяхте рейсове с двойни дъна, чудовищни операции, изнасят се бюлетини, бюлетини се карат в чужбина. Вотът ще бъде сменен. Ама тези същите приказки ние сме ги слушали от същите хора, които през днешния ден като изгубили изборите в София, търсят своето опрощение ", съобщи ръководителят на Националния избирателен щаб на ГЕРБ Цветомир Паунов, съобщи Дир.бг.

Изборите свършиха, само че за жалост езикът на омразата, манипулативните внушения и опитите за дискредитиране на съперника в никакъв случай няма да изоставен някои от претендентите в локалните избори и няма да излязат от някаква друга форма на естествена политическа връзка. Ние като виновна политическа партия няма да допуснем да бъде непрекъснато обект на изказвания и внушения, които не дават отговор на истината.

  " Ако госпожа Манолова, която непрекъснато " сапунисва " своя имидж и търси оправдания за загубата си на изборите, продължава в този проект, не я чака нищо положително в нейни бъдещи политически планове ", съобщи той.

По думите му по време на предизборната акция е имало какви ли не безпочвени обвинявания към кмета на регион " Искър " господин Ивайло Цеков. " Той беше именуван по всевъзможен метод и се правеха опити да бъде дискредитиран по всевъзможен метод ", сподели още Паунов. Той е на мнение, че когато загубиш избори, би трябвало да го приемеш обикновено и да продължиш напред и добави, че това напрежение не може да продължава по този начин в политическия живот.

" Българска социалистическа партия занапред нататък ще основава единствено безпорядък. Ние имаме документирано по какъв начин в някои региони е имало подготвени бюлетини, напечатани с гласа за Мая Манолова - нещо, в което упреква ГЕРБ самата тя ", акцентира Паунов.

ГЕРБ не са манипулирали изборните резултати посредством изборните протоколи. Представителите на Секционните комисии са провели изборния развой в столичния регион Искър обикновено, обявиха от ГЕРБ във връзка на обвиняванията, отправени от Борис Цветков от Българска социалистическа партия.

" В регион Искър не стопираха нито лъжите, нито операциите, нито нападките, нито подправените вести. Сблъскахме се с нарушение на изборното законодателство - разполагане на пропагандни материали на неразрешени места. Всяка наша реакция беше атакувана с персонални обиди и още веднъж подправени вести ", сподели Лорита Радева, общински консултант от ГЕРБ в София.

" Сблъскахме се със обстановки на несъблюдение на изборното законодателство и неговото нарушение с слагане на рекламни материали на непозволени места.

В 78 секционни комисии в регион " Искър " са показани всички парламентарно показани политически сили ", уточни тя. Радева дефинира като недостоверни всевъзможни опити на Борис Цветков от Българска социалистическа партия да се твърди, че представители на ГЕРБ са манипулирали изборните резултати.

" Ние не възразяваме против всевъзможни инспекции, които могат да бъдат осъществени. За мен не е изненада държанието на господин Цветков. Той е индивидът, който като общински консултант в мандата си от 2003 до 2007 година стана проводник на оня общински съвет, който се разпореди и унищожи едно от детските заведения в региона ", добави тя. По думите ѝ със своите обвинявания Цветков желае да извлече дивиденти и да прикрие обстоятелствата, че не е приключил никаква работа.

Със своите обвинявания Борис Цветков желае да извлече дивиденти и да прикрие обстоятелствата, че не е приключил никаква работа, добави тя.

Новоизбраният кмет на регион " Искър ", който беше упрекнат в пазаруване на гласове, пък заяви, че е омерзен и потиснат от акцията.

По-рано през днешния ден Борис Цветков от Българска социалистическа партия, който бе претендент за кмет на региона, само че загуби, заяви, че Цеков е записан от камера на хранителен магазин в региона по какъв начин приказва с ромски водачи за пазаруване на гласове.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР