От ГЕРБ ще се готвим за избори и да поемем

...
От ГЕРБ ще се готвим за избори и да поемем
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Готвим се за избори. Няма да позволим шайката да продължи да руши страната ни

„ От ГЕРБ ще се готвим за избори и да поемем ръководството на страната, ще подкрепим същинските промени и ще ги приготвяме, тъй като смяната може да бъдем единствено ние. Ние ще създадем и правосъдната промяна, тъй че никой да не бъде вкарван в пандиза без съд и присъда. Ще изчегъртаме медиаторите и мародерите, ще довършим всички автомагистрали, тъй като единствено ние можем. Няма да позволим шайката да продължи да разрушава страната ни. Христос воскресе и България ще възкръсне и след вас! “, обърна се към болшинството в зала председателката на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасов. В декларация от името на група тя се обърна към президента и напомни, че няма право да се упражнява върху българския народ.

„ Г-н Радев, вашите отрочета употребяват войната, с цел да крадат. Ще ги спрете ли или ще продължите да рушите? Ако задачата е да рушите, вашите отрочета добре се оправят. Ще продължите ли да удряте политическата система или ще ги оставите да разрушават страната ни “, попита риторично Атанасова. По думите й

Страстната и Светлата седмица са били време за размисъл и искане на амнистия, само че това важало за някой, който има боязън от Бога и позор от хората.

„ Преди Великден болшинството си гласоподава 10 дневна отмора, изморихте се от управническа отпадналост, от това да не можете да вземете решение без да нарушите конституцията. Изморихте се от това, че вашият министър председател не може да сформира две смислени фрази. Изморихте се да мислите по какъв начин да предадете националния интерес в Северна Македония, по какъв начин да излагате себе си и страната ни. Народът се измори да гледа вашата мъка. За 10 дни вашето държавно управление конфигурира медиатор при доставката на газ и цената ще се усили с 30%, стартира разрушаването на „ Български пощи “, всички знаят името на вашия човек, за началник на НЕК от частния бранш, износът на оръжие за Украйна продължава с медиатори “, установи председателката на ПГ на ГЕРБ-СДС. Тя се поинтересува дали ръководещите толкоз презират народа си, че мислят, че могат да вършат каквото си пожелаят.

„ Държите се с България като окупирана страна, която продължавате да плячкосвате. Хората се срамят да споделят, че са дали своят вот за вас. Към съдружните сътрудници - на каква цена съучаствате и подпомагате тези безчинства, за какъв брой и против какво продадохте вашите гласоподаватели - удовлетворени ли са те от обедняването и повишената престъпност, от политически и морални унижения, на които това болшинство ги подлага “, посочи Атанасова. Тя напомни, че дори това зърно, което даде обещание обединението, с цел да подсигурява хляба на българина, не е купено.

„ Вече ставате жалки. Никой не е станал добър от това е да изяснява какъв брой различен е неприятен. Без ГЕРБ не е допустима никаква промяна и никакво геополитическо решение. Това болшинство не е добре да ръководи страната, вижда се от хората и би трябвало да го проумеете. Нямате право да се упражнявате върху българския народ, даже президентът Радев Ви назова шарлатани. Мисля да го запитвам какво е мародери “, даде обещание Атанасова. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР