От ГЕРБ ще направим първото си символично дарение от 5000

...
От ГЕРБ ще направим първото си символично дарение от 5000
Коментари Харесай

Цветанов: От ГЕРБ ще направим първото си символично дарение от 5000 лв. за читалището в Скребатно

От ГЕРБ ще създадем първото си алегорично подаяние от 5000 лева за читалището в Скребатно, с цел да знаят хората, че имат поддръжката на народните представители. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на откриването на изложбата – базар в Клуба на народния представител с ръчно направени произведения от пенсионерския клуб на село Скребатно.

Цветанов прикани сумата да бъде употребена за възобновяване на уюта в читалището. „ Всеки един от сътрудниците може да взе участие благотворително към този момент самостоятелно “, добави ръководителят на ПГ на ГЕРБ и прикани тези, които не са посещавали Скребатно да го посетят. Той обърна внимание, че в Скребатно от ГЕРБ постоянно са посрещани като техни чада.

„ Ние от ПГ на ГЕРБ постоянно сме подкрепяли всяка една самодейност. Дори за 50-годишнината на нашия политически конкурент госпожа Корнелия Нинова знаехме, че тя не желае да има дарове, искаше да събере средства за националния тим по математика. Това, което ние направихме нашата ПГ - дарихме 5000 лева в тази добра благотворителна идея. Независимо, че спорим, без значение, че не идват на работа, това към този момент е тяхно решение, само че ние постоянно сме били тези, които желаеме да поддържаме всяка една самодейност, която дава опция за изява на българските деца на международен конгрес, когато вземат участие “, сподели още Цветанов.

„ Това, което ние поехме като ангажимент и това, което държавното управление прави, е да може Междуведомствената комисия по бедствия и повреди да стартира процедурата за възобновяване на читалището. Стойността, която е входирана като план, е някъде на към 350 хиляди лева “, добави Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР