От ГЕРБ ще изпратят на МВР и премиера Кирил Петков

...
От ГЕРБ ще изпратят на МВР и премиера Кирил Петков
Коментари Харесай

“МВР – борец с корупцията”: ГЕРБ сигнализира Петков за обществена поръчка в Русе 

От ГЕРБ ще изпратят на Министерство на вътрешните работи и премиера Кирил Петков сигнал за неправда при провеждането на социална поръчка за построяването на анаеробна апаратура за боклуци в Русе, заяви ръководителят на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова на брифинг в Народното събрание.

Тя акцентира, че поръчката е на стойност над 23 милиона лв. по Оперативна стратегия „ Околна среда “.

От ГЕРБ са получили сигнала в пощенската кутия на Атанасова от неизвестен адресант, само че документите съдържали данни за „ редица нарушавания “.

Атанасова акцентира, че сигналът е изпратен и до депутати от „ Продължаваме Промяната “, „ ИТН “ и Движение за права и свободи.

“В сигнала е посочено, че съветник е уведомил кмета и зам.-кметовете на общината, че всички компании, които са взели участие в тази социална поръчка, не дават отговор на авансово оповестените условия. Въпреки това те са позволени до класиране и евентуално техните ценови предложения освен са отворени, само че скоро ще бъде определен реализатор по тази социална поръчка”, изясни тя.

Тя акцентира, че е решила да сезира точно Министерство на вътрешните работи, тъй като министерството се е декларирало като “големия герой с корупцията”, а министър председателят Кирил Петков е “националният координатор за битка с корупцията”.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР