От ГЕРБ се самозабравиха, а лечението е да се махнат

...
От ГЕРБ се самозабравиха, а лечението е да се махнат
Коментари Харесай

Нинова: ГЕРБ се самозабравиха, лечението е да се махнат от властта

От ГЕРБ се самозабравиха , а лекуването е да се махнат от властта , с цел да изтрезнеят за действителния живот. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на конференция по отношение на тематиката за жилищата на властта.
Нинова дефинира модела „ ГЕРБ “ като корупция в закони, политически рекет над бизнес, икономисване на пари от хората, които имат най-вече .
Сподели с твоите другари
„ И в това време гонене на баби за 1,50 лева , тъй като играят хора, за което им желаят касов бон “, съобщи Нинова. По думите ѝ ГЕРБ унищожава дребни магазинчета с всевъзможни условия за касови апарати, инспекции на Национална агенция за приходите, връзка с приходната организация, която се разпада, тъй като не им работи електронното държавно управление.
„ Натиск върху бизнеса, напън върху елементарния човек. 40 лева на пенсионер великденска добавка, стотици хиляди спестени от тези далавери на ръководещите . Това са два свята или онази паралелна страна, за която ние ви приказваме от три години. Едното е народът, другото са те.
Защо се получава това? Защото се самозабравиха, тъй като си повярваха, че са недосегаеми , че за тях няма да има правораздаване, че ще ръководят постоянно . Лечението на това заболяване, когато толкоз дълго си във властта и си се самозабравил, е да се махнеш от там, с цел да изтрезнееш за действителния живот “, добави Нинова.
Лидерът на Българска социалистическа партия уточни, че партията ѝ не е подкрепила поправката „ Артекс “.

Скандалът с жилищата на властта не е следващото леке, което Борисов ще почисти от костюма си , който към този момент целият е в петна, сподели още водачът на Българска социалистическа партия.
Във връзка с появилата се информация за нейн апартамент, Нинова отговори, че когато го е купувала преди 18 или 19 година, изобщо не е взела участие в политиката.
„ Този апартамент е закупен преди 19 или 18 години, когато нито съм взела участие в политиката, дори не съм имала концепция да вземам участие в нея, камо ли да бъда ръководител на Българска социалистическа партия. Ситуацията е несравнима. Управляващите през днешния ден си купуват жилища при тези условия, за които знаете. Отхвърлянето на техния проблем, връщайки 20 години обратно в напълно друга обстановка, при разнообразни цени няма да ги избави в ситуацията, в което се намират “, добави Нинова.
Това, което се случва в този момент, е най-хубавият синтез на модела " ГЕРБ ". Това не е просто един изолиран случай. Не е просто следващото леке, което господин Борисов счита, че по този начин ще почисти от костюма си. Той към този момент целият е в петна. Това е модел, който има най-малко 3 характерности.
Първата - п риемане на закони в услуга на предприемачи и олигарси . Нашата теза е, че корупцията към този момент е държавна политика, написана в закона. Цветанов и ГЕРБ одобриха закон, който облагодетелства компанията „ Артекс “.
Втората характерност е политическият рекет като модел на ръководство. Няколко дни преди да си купи жилищата господин Цветанов е почнал инспекция против тази компания. След което, като е купил жилищата, инспекцията е завършила “, съобщи Нинова.
По думите ѝ третата характерност е, че хората във властта не заплащат налози . „ Държавната хазна е ощетена от тези занижени цени “, акцентира Нинова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР