От ГЕРБ-СДС обявиха, че са с готови с програма и

...
От ГЕРБ-СДС обявиха, че са с готови с програма и
Коментари Харесай

Обвинения и условия в кулоарите на парламента за съставянето на кабинет

От ГЕРБ-СДС оповестиха, че са с подготвени с стратегия и състав на кабинет. Според групировката думите на „ Продължаваме промяната ” за сформиране на държавно управление с втория мандат постоянно са били подправени.

От втората политическа мощ разясниха, че няма да предложат държавно управление на малцинството, в случай че хартиената бюлетина бъде върната.

Според „ Демократична Бълагрия ” мъдрото решение е да се оценят всички аспекти на опцията за сформиране на кабинет с втория мандат.

Има ли опция за сформиране на постоянен кабинет в сегашния парламент?

От „ Продължаваме промяната ” отхвърлиха разновидността за държавно управление на малцинството с втория мандат, в случай че ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи върнат хартиената бюлетина.

Петков посочи, че за момента ГЕРБ не прави нищо по въпроса с първия мандат.

Тома Биков от ГЕРБ отговори, че партията е говтова с всичко – и с стратегия, и с кабинет. По думите му тактиката на „ Продължаваме Промяната ” е този парламент да завърши работа час по-скоро и да се отиде на избори.

Според съпредседателя на „ Демократична България ” Христо Иванов не би трябвало да се затваря прозорецът за диалози поради хартиената бюлетина, макар че протичащото се с Изборния кодекс не оставя доста място за оптимизъм.

Според Иванов тезата на ГЕРБ, че „ Демократиочната България ” е ключ към основаването на кабинет с първия мандат е търсене на оправдание.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР