От ГЕРБ-Русе с декларация отричат, че Росен Даскалов е избран

...
От ГЕРБ-Русе с декларация отричат, че Росен Даскалов е избран
Коментари Харесай

ГЕРБ-Русе се бунтуват срещу ръководител парашутист

От ГЕРБ-Русе с декларация отхвърлят, че Росен Даскалов е определен с решение на Изпълнителната комисия за общински началник на тяхната партия. Информацията е на Политическа партия ГЕРБ - Община Русе.

Документът е адресиран до ръководителя на ГЕРБ и министър председател на страната Бойко Борисов, както и до членовете на Изпълнителната комисия.

В декларацията, подписана от 2 0 члена на ГЕРБ-Русе, написа, че те с изненада открили на 31 юли 2019 година, в 20:30 часа , че на формалната фейсбук страница на Политическа партия ГЕРБ - Област Русе е оповестен текст със следното наличие: " Росен Даскалов е одобрен за общински началник на Политическа партия ГЕРБ - Русе с решение на Изпълнителната комисия на партията довечера ".
 Мястото за новия кандидат-кмет на Пловдив не било резервирано за ГЕРБ
Мястото за новия кандидат-кмет на Пловдив не било резервирано за ГЕРБ

Иван Тотев желае ободряване с млада кръв

20-те членове на Общинското управление на ГЕРБ - Русе изрично се разграничават от обявата. " Подобно решение в никакъв случай не е било подлагано на разискване и не е в съгласие с нас, което го прави нелегитимно! Обявяваме за безусловно недопустимо погазването на откритите демократични правила и процедури , в това число и на Устава на Политическа партия ГЕРБ, за избор на управителни позиции в партията ", пишат от общинското управление на партията.

От Русенската организация на ГЕРБ са безапелационни, че не е потърсена тяхната воля.

" Лицето Росен Даскалов е изцяло непознато като член и деятел в общинската конструкция на Политическа партия ГЕРБ - Русе, няма никакъв принос към организационния живот на партията ", пишат в декларацията си до Борисов от локалната конструкция.
 Иван Тотев няма да се кандидатира за трети кметски мандат
Иван Тотев няма да се кандидатира за трети кметски мандат

Имал любимци за поста, само че не ги назова

Те се притесняват, че Изпълнителната комисия е била подведена и желаят неотложно преразглеждане, анулация и обществено оборване на това еднолично решение от страна на партийното управление.

От Русенската организация на ГЕРБ са безапелационни, че всяко друго деяние би довело до раздробяване на общинската конструкция на ГЕРБ в Русе . То би означавало самобитно политическо самоубийство в навечерието на идните локални избори в нашата община.

Въпреки недоразумението от общинската организация имат подготвеност да работят за: " следващата знакова изборна победа на ГЕРБ в Община Русе , тъй като нямаме предпочитание градът ни да се върне там, откъдето потегли преди 8 години ".

В същото време русенските гербаджии са безапелационни, че кандидатурата на Росен Даскалов като кмет на Община Русе е неприемлива и те нямат претекст да работят за него.

Очакванията на локалната конструкция е по време на номинациите за локалните избори през октомври 2019 година, които ще са на 8 август, да участват и представители на Изпълнителната комисия с опит в локалното самоуправление. Русенските гербаджии се надяват от Изпълнителната комисия на място да се срещнат с политическата конюнктура и да придобият персонални усещания от настройките и настроенията в локалната конструкция на партията.

Декларацията е подписана от членовете на Общинското управление на Политическа партия ГЕРБ - Община Русе:
Иван Григоров Емил Милушев Михаил Павлов Димитър Кънчев Наталия Кръстева Събина Павлова Димо Тонев Василена Цанкова Светлозар Симеонов Невяна Атанасова Божидар Стоилов Ехлиман Етем Венета Недева Мариела Йорданова Петър Петракиев Красен Колев Светлин Савов Ивелина Гайрева Румен Русев Людмила Сапунджиева
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР