От ГЕРБ решиха да използват това, че Валери Жаблянов винаги

...
От ГЕРБ решиха да използват това, че Валери Жаблянов винаги
Коментари Харесай

Маноил Манев: БСП реанимира най-черната част от комунизма

От ГЕРБ взеха решение да употребяват това, че Валери Жаблянов постоянно е имал лично мнение и е решил да го изрази. Може би по някаква техническа неточност това мнение е попаднало в декларацията. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Таско Ерменков във връзка желаната оставка на зам.-председателя на Народното събрание поради публична позиция на левицата, в която присъстваше и констатация, че "Народният съд е належащо и неизбежно правораздаване ".

Ние сме партия, която не се отхвърля от предишното си и още през 1991 година сме поискали амнистия от всички българи, които сме засегнали. Този проблем обаче продължава посредством четене на историята през ред. Това не води до справедлив взор върху предишното. Трябва да разберем, че от 1918 до 1949 година в България е имало революция, няма по какъв начин да мерим коя кърпа е по-черна и е извънредно време да се опитваме да разделяме по този метод обществото. Хубаво е като политици да се заемем с по-сериозните проблеми на обществото. Нашата работа е не да вадим скелети от дрешника, а да отговаряме на днешните проблеми и да предлагаме решения, съобщи Ерменков.

Българска социалистическа партия се залута в своите вътрешни проблеми, загубата на хрумвания и вероятности и реши, че като възвърне визията за връщане на комунизма, ще реши всички тези проблеми, съобщи депутатът от ГЕРБ Маноил Манев. След поредност от изявления те започнаха да реанимират най-черната част от комунизма и това към този момент стана проблем за България, това стана повода да се желаят оставки. Това не може да го прави зам.-председател на Народното събрание и да минава сред капките като неточност и комплициране. Точно с цел да не се занимаваме с дребнотемие и да спрем да лъжем хората, би трябвало да демонстрираме позиции. Нелогично е, че през 2018 година се върнахме в ранните 90 години на 20-ти век. Това не може да продължава. Ще желаеме оставката на Жабялнов по всички вероятни правила, по законите на страната. Оставката не е самоцелна и ориентирана против физическото лице Жаблянов, тя е ориентирана против институционалното държание на Българска социалистическа партия, акцентира Манев.

Дамата разясниха и разменените остри думи сред президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила и премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила.

По думите на Маноил Манев президентът от време на време си изтървава нервите. Това опълчване на институциите е резултат от предходната тематика – в последните две години в политическия ни живот се занимаваме с популизма на Българска социалистическа партия.

Никаква война сред институциите не може да направи една страна по-силна и авторитетна, съобщи Ерменков. Не президентът обаче стартира войната против ръководещите, а те против него. Те не можаха да му простят безапелационната изборна победа, добави социалистът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР