От ГЕРБ още веднъж потвърдиха позицията си, заявена още вчера,

...
От ГЕРБ още веднъж потвърдиха позицията си, заявена още вчера,
Коментари Харесай

Направете така, че да е нежелана Митрофанова на първото заседание на НС

От ГЕРБ още един път потвърдиха позицията си, декларирана още през вчерашния ден, че не желаят на първото съвещание на Народното събрание другата сряда да участва съветският дипломат у нас Елеонора Митрофанова.

Това съобщи водачът на партията Бойко Борисов във Фейсбук. Той насочи категоричен апел и към останалите парламентарно показани групи.

Като се видите на следващия ден дружно с другите политически партии направете по този начин, че да е нежелана Митрофанова на първото съвещание на Народното събрание ", обърна се Борисов към ръководителя на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

" Независимо от другите отзиви, ние сме огромна партия, по този въпрос съм безапелационен. По тематиката война, Украйна, експанзия на Путин в Украйна, апелирам всеки, който има друго мнение по разнообразни тематики - да го показва, само че по тази тематика няма да върша компромис с никого ", добави той.

„ Няма да влезем на съвещание на Народното събрание в случай че госпожа Митрофанова пристигна. Надявам се тя да направи този жест и да не проваля първото съвещание на Народното събрание. Ние сме безапелационни “, разяснява Борисов.

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР