От ГЕРБ обвиниха БСП в партийни и семейни назначения в

...
От ГЕРБ обвиниха БСП в партийни и семейни назначения в
Коментари Харесай

Мездрагейт - словесни престрелки между ГЕРБ и БСП

От ГЕРБ упрекнаха Българска социалистическа партия в партийни и фамилни назначения в Община Мездра. Вчера ръководещите упрекнаха кмета на Мездра Генади Събков в злоупотреби, свързани с недостроена спортна зала и ги нарекоха " Мездрагейт ", а през днешния ден показаха и по този начин наречения от тях " Мездрагейт 2 " - назначения без конкурс в общината. От Българска социалистическа партия дадоха отговор, че поддържат кмета си Събков.

В продължение на към 10 минути от ГЕРБ през днешния ден четоха лист с имена на съпрузи, синове, снахи на деятели на Българска социалистическа партия или близки до кмета на Мездра, назначени в общината.
Красен Кръстев - народен представител от ПГ на ГЕРБ: Списъкът е дълъг. Понеже е дълъг, много хора ще четем.Антон Тодоров: " Мездрагейт 2 ". Няма такава община в България - успех на зетьо-шуро баджанакизма, аленият октопод, който души община Мездра. Всички червени - уредени, бих споделил аз.
От Българска социалистическа партия дадоха отговор, че очевидно ГЕРБ са решили, че би трябвало да стартират предизборната си акция за локалните избори следващата година с компрометиране на кметове на Българска социалистическа партия.
Георги Свиленски - народен представител от ПГ " Българска социалистическа партия за България ": Защо се прави обаче всичко това? За да не се покаже, че през изтеклите седмици от ЧЕЗ са декларирали искане за повишение цената на електрическата енергия, която ще касае всеки един български жител.
От Българска социалистическа партия разясниха още, че кметът на Мездра Генади Събков е сезирал прокуратурата за нередностите, в които ГЕРБ го упрекват, свързани с недостроената спортна зала в град Мездра.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР