От ГЕРБ обвиниха БСП в манипулативни и лъжливи послания. Повод

...
От ГЕРБ обвиниха БСП в манипулативни и лъжливи послания. Повод
Коментари Харесай

От ГЕРБ обвиниха БСП в манипулативни и лъжливи послания

От ГЕРБ упрекнаха Българска социалистическа партия в манипулативни и лъжливи послания. Повод за конференцията на ръководещата партия стана брифинг на социалистите, в който те нападнаха успеваемостта на планове, изграждани по времето на ГЕРБ.
 
Явно нервите на Българска социалистическа партия не устоят към този момент, до момента в който макар летния сезон държавното управление продължава интензивно да работи по огромните инфраструктурни планове в страната, съобщи Цветомир Паунов от ГЕРБ.
 
Българска социалистическа партия нападна успеваемостта на завода за боклука и на ремонтите в София

Процедурата за интермодалния терминал край Пловдив е безусловно открита и почтена, предходна е през нотификация на Европейска комисия за съществуване или неналичие на държавна помощ, съобщи министърът на превоза Ивайло Московски. По думите му две държавни управления на Българска социалистическа партия - на Станишев, и на Орешарски, са удостоверили, че този план ще се осъществя посредством концесия. Московски предложи на Георги Свиленски от Българска социалистическа партия да оглави държавно сдружение, което да реализира по-добри финансови параметри от концесионния контракт. И в случай че той успее, Московски пое ангажимент да си подаде оставката.
 
ГЕРБ: Изплащането на " Цанков камък " ще продължи стотици години

При ръководство на Българска социалистическа партия са били подписани 14 концесионни контракта за транспортна инфраструктура и три приватизации на най-големите държавни транспортни компании. В мандат на Българска социалистическа партия е имало и три концесии с по един претендент, уточни Московски. И в най-смелите си фантазии не съм си представял, че Българска социалистическа партия ще осъществят в техен мандат толкоз дясна политика, разяснява още той.
 
Пускат придвижването по северното платно на " Цариградско шосе " в неделя

Зам.-председателят на СОС Николай Стойнев съобщи, че последният ремонт на " Орлов мост " е бил преди 11 години, когато компанията реализатор е била санкционирана с 300 000 лева, поради некачествена активност. Горе долу толкоз коства и сегашният ремонт на кръстовището, посочи той. Стойнев сподели, че през 2009 година от Българска социалистическа партия са берели макове на полето при " Садината ", а тогавашното държавно управление е предписание всичко допустимо да стопира построяването на цех.

Сега там действа един от най-модерните фабрики за преправка на боклуци в Европа, акцентира той.
 
 БГНЕС

Казусът " Стрелбище " продължава, вложител загради улица и унищожи асфалта

По отношение на митингите на поданици на кв. " Стрелбище " против градеж в зелено пространство сред булевардите " България " и " Петко Ю.Тодоров " Силвия Христова съобщи, че общинските съветници от ГЕРБ са твърдо за запазването на това място като зелена повърхност. Към момента няма влезнал в действие обстоен организационен проект, който да позволява строителство на това място, посочи тя. По тематиката Полагат нов асфалт и стоманена арматура на Орлов мост Хората от " Стрелбище " не желаят постройка, висока 150 метра, да скрие слънцето
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР