От ГЕРБ няма да вземем втория мандат, това заяви лидерът

...
От ГЕРБ няма да вземем втория мандат, това заяви лидерът
Коментари Харесай

БОРИСОВ ИЗНЕНАДА: Щяхме да подкрепим правителство на Продължаваме промяната

" От ГЕРБ няма да вземем втория мандат ", това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Бургас.

От думите му стана ясно още, че са щели да поддържат държавно управление на „ Продължаваме Промяната ", в случай че бяха изпълнили техния.

„ Няма кой да договаря за третия мандат. Имаме решение да не управляваме с Българска социалистическа партия. Ако го даде на тях и да желая, Конгресът ме е задължил, да не го върша. Христо Иванов сподели, че си търси други другари. Той ще сяда с мафията на една маса, а с ГЕРБ им било рано, учили се”, сподели той в Бургас.

Борисов насочи рецензия към държавното управление в оставка:

„ Една къщурка за птици не с създали, една велоалея. Автомагистрала „ Тракия” година и половина към този момент не се поддържа. Тя към този момент е рискова за вашето здраве и живот. Средната лента не е ремонтирана, тировете карат в спешната, а всички бягат в лявата. Това донесоха. Това не им беше задоволително. Цяла предизборна акция построиха върху Автомагистрала „ Хемус”, сподели водачът на ГЕРБ.

„ Те знаят какво са създали. Знаят за цялостния си неуспех и знаят, че би трябвало бързо да избягат”, уточни Борисов.

„ Тяхната правосъдна промяна беше това да намерят пост на Бойко Рашков. За седем месеца има импортирани три законопроекта от цялата им огромна промяна. Само един от тях е одобри от ръководещата коалиция. Тези момчета са от година и половина министри и се оказва, че при всяка проблематична обстановка има забъркани служители на реда и коли със специфичен режим на движение”, добави той.

По думите му от ГЕРБ няколко пъти са помогнали на „ Продължаваме Промяната”:

„ Най-тежкият въпрос за това държавно управление беше изборът на началник на Българска народна банка. Помогнахме. После Украйна – помогнахме. След това беше Северна Македония. Ние освен не ги атакувахме, а внесохме предлагането. След това бяха аматьорски изгонените съветски дипломати. Въпреки всичко, ние отново ги подкрепихме, с цел да могат Българска социалистическа партия да излязат чисти. Щяхме да ги подкрепим и за държавно управление. Все трима депутати щях да намеря”, разяснява водачът на ГЕРБ.

„ Нека малко да се смирят. Вярно, отново се канят да вършат измами с машините. Да се надяваме, че този път ще сме по-бдителни”, продължи той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР