От ГЕРБ няма да инициират процедура по импийчмънт на президента

...
От ГЕРБ няма да инициират процедура по импийчмънт на президента
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Не инициираме и не подкрепяме процедура по импийчмънт

От ГЕРБ няма да предизвикват процедура по импийчмънт на президента Румен Радев. Това оповестиха от партията преди минути.

ГЕРБ като политическа партия и като парламентарна група няма да инициира, няма и да поддържа процедура по инпийчмънт към президента Радев като претекстовете за това са, че не желаят война сред институциите. Те дефинираха снетото доверие от страна на президента към държавното управление като политическо говорене и обявиха, че не престават да работят.
Томислав Дончев, вицепремиер: Във връзка с появилите се спекулации. Имало съвещание на изпълнителната комисия - ние като партия да не предизвикваме и да не поддържаме процедура по импийчмънт. Аргументите са: не желаем да има напрежение или война сред институциите. Не желаем да влагаме в политическо опълчване и не желаем да допринасяше за разделянето.  Радев: Импийчмънтът може да докара до финален провал в ръководството Радев: Импийчмънтът може да докара до финален провал в ръководството
Президентът отговори на мненията за импийчмънт, откакто преди дни смъкна доверието си от държавното управление на Бойко Борисов. Според Румен Радев - имп...
Даниела Дариткова- ръководител на ПГ на ГЕРБ: Войната сред институциите не беше по наша самодейност, само че нямаше по какъв начин да не отговорим на предизвикването. Разчитаме на рационален метод.
Във връзка с изявления на председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова председателката на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариктова съобщи, че партията не е отказвала нещо, което не й е предлагано, а точно коалиция с Българска социалистическа партия.
Даниела Дариткова- ръководител на ПГ на ГЕРБ: През тази седмица бяхме очевидци на постове на Корнелия Нинова, която направи воаяж из Брюксел, в които тя твърди, че ни е отказала нещо, което тя не ни е предложила. Ние не сме отказвали на Българска социалистическа партия коалиция. Българска социалистическа партия следват политиката си посредством внушения и мантра.Томислав Дончев: За отдръпването доверие, това е политическо изявление. Ние продължаваме да работим.  Румен Радев: Считано от през днешния ден публично смъквам доверие от държавното управление Румен Радев: Считано от през днешния ден публично смъквам доверие от държавното управление
Считано от през днешния ден публично смъквам доверие от държавното управление. Това сподели президентът Румен Радев в формалното си послание към народа.

От партията успокоиха към този момент спечелите от лотарии, че от тук насетне в закона за хазарта е вписано, че спечелилите и частните сдружения ще се дефинират от договорите сред тях.
 Народното събрание одобри на второ четене измененията в Закона за <a href=хазарта " > Народното събрание одобри на второ четене измененията в Закона за
хазарта
Депутатите гласоподаваха дефинитивно измененията в Закона за
хазарта, с които се не разрешават частните лотарии. Промените влизат в действие след обнародването им...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР