От ГЕРБ не са наивници да си мислят, че правителство

...
От ГЕРБ не са наивници да си мислят, че правителство
Коментари Харесай

ГЕРБ: Правителство на националното спасение, нашият кандидат за НС е по-качествен

От ГЕРБ не са наивници да си мислят, че държавно управление на малцинството, излъчено от тях, ще успее, по тази причина оферират такова на националното избавление, стана ясно от коментара Тома Биков на влизане в Народно събрание.

" Трябва да сме огромни мечтатели, с цел да си мислим, че нашето предложение за държавно управление ще се случи ", сподели той по.

" Оттук-нататък търсим просто държавно управление, което да бъде антикризисно. Правителство на националното избавление. Вариантите са отворени. Може да бъде от неполитически лица, недействащи политици, представители на партии, оптимално необятен кръг политически сили ", разяснява Биков.

Той предизвести, че ще бъде тежка освен зимата, само че и цялата последваща година. " А в случай че в този момент създадем един избирателен бюджет, ще съсипем страната ", предизвести Биков, като добави, че той ще се прави на фона на " съмнение на финансовите пазари " към нас. " Ако кажат от кое място ще вземат парите, несъмнено, че всеки желае да усили пенсиите. Тук казусът е, че пари няма. Вече не ни дават заеми и през идната година ще е още по-лошо. Тук въпросът е да кажат на каква рента ще бъдат заемите, какъв брой ще са и от кое място ще отрежат половината бюджет ", предвижда депутатът от ГЕРБ.

По мотив четирите кандидатури за ръководител на Народно събрание Биков акцентира, че в такава обстановка изпадаме за първи път за 32 години.

" Това е израз на фрагментацията и на тежката политическа обстановка, в която се намираме. Първата политическа мощ е напълно в правото си да излъчи ръководител. Аз мисля, че нашият претендент е по-качествен, преди всичко ", разяснява Тома Биков. И напомни, че предходният ръководител на Политическа партия Никола Минчев, който и в този момент е номиниран, стана началник на Народното събрание " въз основата на това, че е претендент на първата политическа мощ.

" Има традиция, която се опитваме да нарушим ", подсети Биков за неписаното предписание всички групи да поддържат предлагането на първата по величина парламентарна група за ръководител на Народно събрание.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР