От ГЕРБ настояват БСП да отговорят как са допуснали национално

...
От ГЕРБ настояват БСП да отговорят как са допуснали национално
Коментари Харесай

ГЕРБ зоват българската Кьовеши“ да се обърне и към Нинова

От ГЕРБ упорстват Българска социалистическа партия да отговорят по какъв начин са позволили национално изменничество с кражбата на века . За това настоя депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски на брифинг в централата на партията.

Той нападна опозицията, че месец и половина преди изборите демонстрират стила и метода на работа посредством клюки, обиди, надменност и безочливост с работата на Българска социалистическа партия по време на водачеството на Корнелия Нинова.

Гърневски упорства Нинова да отговори на всички условия по аферата " Техноимпекс ", тъй като и до ден сегашен хората търсят информация в Народното събрание , защото не могат да се пенсионират.
 Йончева: Антикорупцията можеше да изкара
Йончева: Антикорупцията можеше да изкара " Апартаментгейт " с 3-минутна инспекция

Няма по какъв начин Борисов да не е знаел за жилищата

Той желае от левицата да отговорят по какъв начин станало по този начин, че община Пловдив изгубила за 200 млн. лв. парцели , които са помогнали почтеният приватизатор и член на Българска социалистическа партия - Георги Гергов, да придобие Пловдивския панаир с активи с над 1 милиарда лв.. По думите му това е кражбата на века .

" Да стане и да отговори по какъв начин е позволила това национално изменничество ", прикани Гърневски опозицията и добави, че тази " боркиня за почтеност и правдивост " с този акт дефинитивно е удостоверила от дълго време известното си име в обществото госпожа Нинова - Лъжеимпексова .

На собствен ред герберът Тома Биков уточни, че тонът на водача на Българска социалистическа партия по адрес на кмета на община Сливница не подхожда на една дама . По думите му в избрани кръгове Нинова е известна като госпожа Лъжа, а в този момент имат и правосъдно решение по този въпрос .

Биков се базира на думите на Елена Йончева, която споделила, че когато е осъдила Борисов за неистина, той е трябвало да си подаде оставката . С това изказване от ГЕРБ се надяват българската Кьовеши , както сама се била нарекла Елена Йончева, да прояви същото възприятие за правдивост и морална хигиена и по отношение на своя водач Корнелия Нинова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР