От футболен клуб Левски публикуваха изрични правила за своите фенове,

...
От футболен клуб Левски публикуваха изрични правила за своите фенове,
Коментари Харесай

От Левски: Правила за посещение на домакински срещи

От футболен клуб Левски разгласиха експлицитни правила за своите почитатели, които да бъдат спазвани при посещаване на домакинските срещи на отбора.

В клубния уебсайт бе оповестен текст "На вниманието на последователите ".

Представяме ви го в цялостния му тип:

Правила за посещаване на домашен срещи на ПФК Левски АД

Чл. 1. Право на посещаване на проведени спортни мероприятия провеждани на „ Виваком Арена Георги Аспарухов “ имат единствено лицата, които имат годни билети, карти или предложения издадени от клуба.

Чл. 2. Лица под 7 годишна възраст се позволяват без билети, като е належащо съществуване на компаньон и попълнена декларация в два екземпляра, като не употребяват независимо място, а това на придружителя си.

Чл. 3. Посетителите са длъжни да извършват разпорежданията на охранителите, стюардите и органите на Министерство на вътрешните работи на територията на стадиона.

Чл. 4. Лицата може да се ревизират благодарение на механически средства за носенето на неразрешените предмети.

Чл. 5. Посетителят е задължен да заеме избраното в билета, картата или поканата място.

Чл. 6. При провеждането на спортни мероприятия всеки клиент е задължен да не заплашва или вреди на близките гости.

Чл. 7. На посетителите на спортни мероприятия на „ Виваком Арена Георги Аспарухов “ се не разрешава внасянето на:

Оръжие и предмети, които могат да се употребяват като оръжие; Спрейове със предпазен газ, с корозивни или с оцветяващи вещества; Всякакъв тип течности и храни закупени отвън стадиона. Обемисти предмети като стълби, сандъци, куфари, столове и други; Сигнални ракети, светещи тела или пиротехнически изделия; Знамена и плакати с дръжки по-дълги от 1 м. и с диаметър по-голям от 1 см., като се изключи олекотени (кухи) ПВЦ-тръби с размер до 2,5 см; Механично задвижвани предмети и уреди, които провокират шум; Алкохолни питиета, наркотични или други упойващи вещества; Животни. Чадъри. При неприятни метеорологични условия се предлага използването на дъждобрани.

Чл. 8. На посетителите се не разрешава:

Преодоляването на структури, уреди или преградни съоръжения, намиращи се в спортния обект или в спортната зона; Влизането в места, неразрешени за посетители; Паленето на огън, запалването и изстрелването на сигнални ракети; Записване, лъчение и издание на видео материали от спортната среща. Писането, облепянето или рисуването по спортните обекти и структури или по постройките и пътищата, които водят към тях; Употребата на алкохолни питиета, наркотични или други упойващи вещества; Замърсяването на стадиона и близките площи; Маскиране, което затруднява тяхното различаване.

Чл. 9. При определяне на нарушавания лицата се отстраняват от територията на стадиона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР