От футболен клуб Димитровец Ковачевци анонсираха предстояща среща на клубовете

...
От футболен клуб Димитровец Ковачевци анонсираха предстояща среща на клубовете
Коментари Харесай

Стилиян Петров на среща с пернишките клубове за идеите им с Бербатов

От футболен клуб Димитровец Ковачевци анонсираха идна среща на клубовете в област Перник с легендата на българския народен тим . Тя ще се състои на 25 февруари (петък) от 17,30 часа в Перник.
Както е известно, Петров е значима част от инициативния комитет на Димитър Бербатов, който на последния избирателен конгрес на беше покрай президентския стол на централата. Повод за срещата е идният нов конгрес, който е избран за 18 март 2022 година.
Бившият халф ще приказва с клубовете по отношение на това каква смяна в ръководенето на българския футбол оферират той и екипът му и ще изслушат представителите на клубовете в региона. Вероятно ще отговорят и на въпросите им. Ето какво написаха от Димитровец Ковачевци:
„ Имам достойнството и удоволствието да оповестя за среща на Стилиян Петров с футболните клубове от Пернишка област. На 25 февруари (петък) от 17.30 часа в зала „ Панорама “ в гр.Перник, находяща се до Община Перник, персонално Стилиян Петров ще изясни каква смяна във футбола предлага екипът на Димитър Бербатов, а футболните деятели ще изложат всичко това, което ги вълнува. Време е за смяна!!!! Времето за дейности настъпи!!! Време е за ново начало, ново ръководство!!!Светлина в тунела има!!! Ако и в този момент останем безразлични, горко за децата на България!!!!!! “, написаха на страницата си във „ Facebook “ от футболния клуб.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР