От формацията на вицепремиера Валери Симеонов се разграничиха от Атака

...
От формацията на вицепремиера Валери Симеонов се разграничиха от Атака
Коментари Харесай

Симеонов се разграничи от Атака и ВМРО за горивата

От групировката на вицепремиера Валери Симеонов се разграничиха от " Атака " и водача й Волен Сидеров, който по-рано през днешния ден заяви, че съдружните сътрудници – ГЕРБ, НФСВ, Вътрешна македонска революционна организация и Атака са се споразумели по всички противоречиви текстове към поправките в Закона за горивата.

На ексклузивен брифинг в Народното събрание през днешния ден, съпредседателят на „ Обединени патриоти “ Волен Сидеров съобщи, че ползите на дребните търговци ще бъдат предпазени и напрежение в обединението няма, оповестява " Канал 3 ".

" По мотив изказванията на представителите на „ Атака ” и Вътрешна македонска революционна организация – Волен Сидеров и Искрен Веселинов, че сме постигнали единодушие по Законопроекта за административното контролиране на икономическите действия, свързани с петрол и артикули от нефтен генезис, уведомяваме, че това не дава отговор на истината.

НФСБ остава на своята безапелационна позиция, че законопроектът е недопустим и ще ощети стотици дребни дистрибутори на течни горива.

На утрешното съвещание на Народното събрание представителите на НФСБ ще гласоподават „ срещу ” ", оповестиха във вторник вечерта от групировката на вицепремиера Валери Симеонов.

От думите на Волен Сидеров по-рано стана ясно, че съгласно него разминаването в изявленията по медиите сред Валери Симеонов и Красимир Каракачанов е подбудено, защото сътрудниците не са провеждали скоро съвещание поради интернационалните задължения. На срещата през днешния ден не са участвали представители на дребните търговци и дистрибутори на горива.

Волен Сидеров разкри и че парньорите са разискали случая със Султанка Петрова, за която се твърди, че е в спор на ползи. Според Сидеров нямало такива индикации.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР