От Флагман.бг разбирам, че БСП ме издига за кандидат-кмет на

...
От Флагман.бг разбирам, че БСП ме издига за кандидат-кмет на
Коментари Харесай

Кмет шокиран, че е издигнат от БСП

От Флагман.бг разбирам, че Българска социалистическа партия ме издига за кандидат-кмет на село Русокастро. Аз ще излизам в борбата за селото а тези избори като самостоятелен претендент. Това съобщи пред изданието Георги Ганчев, който три мандата ръководи с. Русокастро, без конкуренция и без да се постанова да се ангажира с партия.

Днес от Българска социалистическа партия оповестиха пред медията публично претендентите си за общински съветници за Общинския съвет на Камено, както и претендентите си за кметове за обитаемоте места в същата община. Сред тях попада името и на Георги Ганчев, без да се показват детайлности.

От ГЕРБ пък изрекоха неразбиране, преливащо във въмущение за какво социалистите са присвоявали техния претендент. Стана ясно, че партията на Бойко Борисов ще застане зад кандидатурата на Ганчев. Ще го поддържат и патриотите от НФСБ.

„ От Българска социалистическа партия щяха да имат различен претендент за кмет, само че доколкото разбрах са се отказали от него. Тогава ми обясниха хора от Българска социалистическа партия, че вероятно ще ме поддържат за идващ мандат, само че нямаше нищо публично. Днес при вас чета, че ме издигат Българска социалистическа партия. Нямам нищо срещу да ме поддържат, само че аз съм самостоятелен претендент, а не партиен “ , сподели още Ганчев.

Така зад него на процедура застават всички.

Всъщност Ганчев се навил на още един мандат, когато схванал, че още веднъж ще се кандидатира и общинският кмет Жельо Вардунски, с който, по думите му, се работело елементарно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР