От фирмата-оператор на кораба съобщиха за БНР, че няма проблеми

...
От фирмата-оператор на кораба съобщиха за БНР, че няма проблеми
Коментари Харесай

За извеждането на Царевна от Мариупол, трябва да се попълни екипажа

От фирмата-оператор на кораба оповестиха за БНР, че няма проблеми с екипажа. Останалите на борда капитан и моряци са здрави, само че би трябвало да бъде запълнен екипажът на кораба, с цел да се стигне до извеждането на плавателния съд от пристанището в Мариупол, прецизираха от компанията

От компанията организират договаряния за наемане на екипаж, защото на борда има единствено петима българи и трима украинци, а без цялостен екипаж корабът не може да бъде изведен от пристанището в Мариупол.

Според осведомени няма нито един транспортен съд, който да е напуснал пристанището, само че не поради информациите в разнообразни организации, че при започване на военните дейности от Украйна са потопили плаващ кран, който попречва всякакво влизане и излизане в пристанището.

Припомняме, че единствената правдиво тествана информация е, че пристанището е разминирано и няма заплаха за плавателните съдове. Министерството на защитата на Русия от 25 май насам всеки ден отваря зелен морски кулоар, по който плавателните съдове, блокирани все още в, могат да бъдат изведени.

Корабособствениците и на другите кораби на пристанището също организират договаряния за наемане на екипажи. По-рано през днешния ден беше насочен апел към корабособствениците да провеждат извеждането на плавателните съдове.

Още не е ясно дали екипаж за " Царевна " ще бъде изпратен тук от България или ще се търсят и други разновидности.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР