От Фейсбук профила на Явор ДачковЯвор Дачков,Фб-Чета и слушам от

...
От Фейсбук профила на Явор ДачковЯвор Дачков,Фб-Чета и слушам от
Коментари Харесай

Явор Дачков: Днес БТВ е телевизия на ПП-ДБ и е такава от две-три години, лансират и Борис Бонев

От Facebook профила на Явор Дачков

Явор Дачков,Фб-Чета и чувам от през вчерашния ден залп по Хекимян и огромни систематизирания (за края на журналистиката) в медиите, спонсорирани от " Америка за България " и ненаписали в никакъв случай, в никакъв случай, в никакъв случай нито една сериозна дума за " Продължаваме промяната " и Демократична България - т.е. медиите на тези две партии. Струва ми се, че изполват случая, с цел да отместят фокуса от казуса, който е техен. Да си го кажем отново:

От две-три години бТВ работи намерено за " Продължаваме промяната " и " Демократична България " и е нещо като частна пиар организация на Кирил Петков и Асен Василев. Има и забавен подробност - от две години бТВ стартира и Борис Бонев без безусловно никаква осведомителна причина и се занимава напълно преднамерено в новините с проблеми на Софийската община. Това бТВ не прави с други общини, нито демонстрира разнообразни гледни точки за София, с изключение на тази на Бонев. Проблемът с публицистиката в нея е, че няма жулналистика, а най-откровено обслужване на " Промяната " и Демократична България. Точно такова, каквото беше по времето на ГЕРБ.

С учудване чета възмутени мнения на сътрудници, които имат персонално присъединяване за издигането на Бойко Борисов като паметна фигура от 2001-а година нататък, точно през екрана на бТВ, както и на борци за свободата на словото, които не са написали нито една сериозна дума за Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев или създали най-малко едно следствие за техните далавери (аз се сещам най-малко за 10 фрапиращи такива)

Днес бТВ е телевизия на ПП-ДБ и е такава от две-три години.

Ако с Антон Хекимян има някакъв проблем той е от старомодния вид на моята младост - по какъв начин може Гиби Искренов от " Левски " да отиде да играе в ЦСКА. " Как може до през вчерашния ден Хекимян да е наш (на " Промяната " ), а в този момент да отива при Бойко ".

Освен това измежду оплаквачите на жулналистиката виждам хора, които си разчистват персонални сметки с Хекимян, опаковани като грижа за свободата на словото, което не стои добре.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР