От Фейсбук профила на Янко Янков, общински съветник от стара

...
От Фейсбук профила на Янко Янков, общински съветник от стара
Коментари Харесай

Общинар: Киро е пътник, до дни е в коша

От Facebook профила на Янко Янков, общински консултант от остаряла Загора, гражданска квота

Уважаеми, сънародници! Когато преди няколко месеца написах, че третата международна война е в ход и да се приготвяме, доста хора ми се смяха и подиграваха. Сега, няколко месеца по-късно, когато президентът споделя на глас същото, което споделих тогава и всички прозорливи хора знаехме, желая да видя усмивките на тези фейсбук „ експерти “ по война и дървени философи.

Ако този неосведомен човечец, това харвардско неразбирателство, не падне до дни, ви подсигурявам, че Русия ще ни удари до най-много месец. Не би трябвало да позволяваме поради сходни политици България още веднъж да е от страната на булката, като в предните войни. Крайно време е, нашият интерес да е преди всичко. Събудете се от летаргията и да ги измитаме, с цел да не станат градовете ни в руини, а бъдещето на децата ни неразбираемо.

Когато президентът на Република България назова премиера самозванец е ясно, че този министър председател е ПЪТНИК.

Когато президентът на Република България, основният главнокомандващ войските каже, че рискът да ни ударят е действителен и всичко това поради този същия самозванец е време да се събудим.

Когато ни спрат газа, токът скочи 4 пъти, инфлацията е двуцифрена, заплатите се стопяват и цените галопират, а нашио Киро оди у Македония да ги пуска в Европа е време да кажем БАСТА!!!!

Ставайте хора и да се потрудим за нашето бъдеще, за бъдещето на страната ни и за бъдещето на децата ни.

Честит първи май, дано разсъдъкът бъде с нас!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР