От Фейсбук профила на Виктор ДимчевРумен Радев и неговите аватари

...
От Фейсбук профила на Виктор ДимчевРумен Радев и неговите аватари
Коментари Харесай

Димчев: Румен Радев и неговите аватари прекаляват

От Facebook профила на Виктор Димчев

Румен Радев и неговите аватари прекаляват.

На всички е ясно, че не сме отговорни на холандците за вътрешните им проблеми, както и че Рюте е прав, че не сме подготвени за Шенген с калпаво държавно управление и мигрантски поток, дирижиран от МВР-то на чорапите.

Но да обявяваш, че български служители на реда гинат по границата, с цел да пазят холандските жители е смешно и тъпо, примерно колкото Мексико да се жали, че тамошни служители на реда умират в битката с наркотрафика, с цел да избавят българските младежи от дрогата.

Вместо да си търсим следващия отговорен за неуспехите с Плана за възобновяване, еврото, битката с олигарсите, корупцията и мафията, с стопанската система, финансите, ръководството и всички останали нелепости, които ни се стоварват на главата едно след друго, до момента в който пазим с митинги своите партийни донори, политически пандизчии и дефилето от камиони, е добре да се погледнем в огледалото. Там са проблемите на българските честни управници, които ни тикат към дъното под маската на спасители, реформисти и променщици.

 



Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР