От Фейсбук профила на Виктор ДимчевБойко Рашков в прав текст

...
От Фейсбук профила на Виктор ДимчевБойко Рашков в прав текст
Коментари Харесай

Рашков си призна, че на гости на рождения му ден са били контрабандисти

От Facebook профила на Виктор Димчев

Бойко Рашков в прав текст си призна, че на посетители на рождения му ден са били контрабандисти, които разкешват стотици милиони. Довел ги на посетители най-почтения генсек на Министерство на вътрешните работи, тестван персонално от Цветан Цветанов и Атанас Атанасов като свръхдоблестен.

Бойко Рашков обаче не знаел какви хора идват в дома му. Замислям се дали измежду другите му посетители няма и други нарушители, убийци, черепи, мошеници. Ама той индивидът от кое място да знае кой идва в дома му?

Бойко Рашков загатна за закани толкоз, че почнах да се тормозя за живота на предпазения очевидец и предстоящ пандизчия Живко Коцев, чиято гибел би го добавила към Нотариуса до хората, които не могат да бъдат разпитани и на които може да се трансферира всякаква отговорност, тъкмо както се случваше по време на показните разстрели от 90-те, когато начели на могъщите ни секрети служби стояха... Бойко Рашков и Атанас Атанасов.

Сега същите герои трансформират новата история на България, ловко увличайки цялостен легион политици и публични фигури, чието име оттук насетне ще коства тъкмо нула, тъй като са позволили такива хора да са водачи на смяната, министри, основни секретари и даже (вице)премиери.

Ето, по този начин работи мафията.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР