От Фейсбук профила на Ваня Григорова, КТ „Подкрепа“Георги Ганев -

...
От Фейсбук профила на Ваня Григорова, КТ „Подкрепа“Георги Ганев -
Коментари Харесай

Ваня Григорова обвини в лъжа депутат от ДБ

От Facebook профила на Ваня Григорова, КТ „ Подкрепа “

Георги Ганев - член на управителния съвет на неправителствената организация " Център за демократични тактики ", учител по ИКОНОМИКА в Софийския университет и народен представител от „ Демократична България “, изрече две лъжи за връзките с Газпром в границите на секунди тази заран в Нова тв.

1. България се справяла без съветски газ. Когато всички страни, които и той уточни, не престават да употребяват съветски газ, само че през медиатори - Полша, България и балтийските.

2. Условията на " Кремъл " били изменени, по тази причина в този момент Германия и Италия плащали. Условията са разказани в декрет №172 на президента на Руската федерация от 31 март 2022 година Нов декрет няма. Европейска комисия разгласява отговори по отношение на тази процедура още на 21 април и там написа, че фирмите от Европейски Съюз могат да заплащат по този метод. Като Европейска комисия предлага след заплащане в долари или евро компанията да съобщи, че счита това за задоволително осъществяване на нейните задължения по договорката. Точка.

Защо са тези неистини? За да може господинът да заключи, че Русия се държи " безпардонно " особено с България.

Българските ръководещи са в смут. Как да обяснят малоумното си подлизурско държание, с помощта на което ще плащаме повече за същата стока, когато най-големите не престават да заплащат на ниска цена? Просто изискванията са други, доста ясно. Нищо, че самият Ганев незабавно добави, че щели да чакат разяснение от Европейска комисия дали изискванията са изменени...

Същото се следи при украинското държавно управление. Как да не престават да показват убеденост в успеха, когато 2500 украински бойци и азовци бяха пленени? Много ясно - не е плен, а " евакуация ".

Нашето държавно управление ще се бори с дезинформацията, съобщи специфичният ни министър. Кой да се бори с дезинформацията на държавното управление?
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР