От Фейсбук профила на Тома НиколовПлан за управление на пиар

...
От Фейсбук профила на Тома НиколовПлан за управление на пиар
Коментари Харесай

План за управление на пиар кризата: „Ден 5: Не е било катастрофа, било е опит за атентат срещу Киро!“

От Facebook профила на Тома Николов

План за ръководство на пиар рецесията от " оная " злополука (автори: Зайо и пепейски умнокрасив колектив):

Ден 1: Стана дребен случай, Киро е жив, Зайо е жив, ликуйте! Умря един чичак, но той не гласуваше за нас...

Ден 2: В знак на съпричастност с чичака и щото е петък - ден на майстора, през днешния ден няма да вършим срещи с балъци, пардон, с гласоподаватели!

Ден 3: Виновен е водача на НСО, зад него наднича Бойко Борисов!

Ден 4: Не е отговорен водача на НСО, да се кара със 120 си е в реда на нещата; отговорен е чичакът, дето умря, тъй като не е могъл да ни види, а даже не бяхме достигнали свръхзвукова скорост!

Ден 5: Не е било злополука, било е опит за атентат против Киро! Между другото, той още е жив, елате на някоя среща, бе, хора, че ни е позор да запалителен лампите в залата!

Ден 6: Чичакът е ходил на младини в Русия и един път е вечерял в същия ресторант, в който Костя Копейкин е чествал двадесетгодишнината от сватбата си! По поръчка на Путин се е опитал да убие Киро, с цел да унищожи нашето ярко евроатлантическо бъдеще!!

Ден 7: Имаме копие от секретния проект да убият Киро, само че ще го покажем единствено на тези, които дойдат на някоя предизборна среща!

Ден 8: План за ръководство на рецесията към този момент не ни би трябвало, тъй като в това време сме си самопричинили още най-малко две нови пиар рецесии и тази е предходна на назад във времето....


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР