От Фейсбук профила на Тома БиковКомуникационният проблем на ПП -

...
От Фейсбук профила на Тома БиковКомуникационният проблем на ПП -
Коментари Харесай

Тома Биков: време е ПП - ДБ да разберат, че вместо лидери имат проблеми

От Facebook профила на Тома Биков

Комуникационният проблем на Политическа партия - Демократична България си има име - Кирил Петков(винаги е погрешно разбран). Липсата на механизми за взимане на решения също си има име - Асен Василев(винаги е взел решение без да се интересува какво мислят всички останали). Загубата също си има име - Николай Денков (беше номиниран за министър председател по време на акцията и обединението загуби 300 000 гласа).

Съвкупно тези три казуса се назовават рецесия на водачеството и тя няма да бъде решена нито с диалози, нито с нови правила, нито със промяна на пиарите. Когато си отказал даже да преговаряш с ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, които са те подкрепяли девет месеца, само че приказваш, че при избрани условия си подготвен за договаряния с Възраждане не е неточност на езика, а е политическа позиция. След това може да мажеш, колкото си поискаш, само че това няма да анулира обстоятелството, че към този момент си нанесъл вреда на първо място на личната си групировка.

Позволявам си да разясня вътрешните проблеми на Политическа партия - Демократична България, единствено тъй като от няколко години те са проблеми на цялото общество, в това число и на нас от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, които в процеса на работа бяхме ежедневно изненадвани ту от Петков, ту от Василев, ту от Денков. Последният дори подаде оставка до момента в който управлението на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили не беше в България. Крайно време е Политическа партия - Демократична България да схванат, че вместо водачи имат проблеми.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР