От Фейсбук профила на Тодор Белински Днес рап изпълнителят Христо

...
От Фейсбук профила на Тодор Белински Днес рап изпълнителят Христо
Коментари Харесай

Белински към Хазарта: Януари 2021 питаше властта за мерките, но доходите му бяха заплашени

От Facebook профила на Тодор Белински

Днес рап изпълнителят Христо Петров, който е по-известен с прозвището си Ицо Хазарта дефинира протестиращите против документите като  " шепа фашисти ".

Преди да разясня думите му желая да направя една ретроспекция. Показвам ви пост на Ицо Хазарта от януари 2021 година, когато приходите му са застрашени около локдауните,

Тоест когато беше човек със същите проблеми като останалата част от човечеството: " Създава се въодушевление в обществото, че към този момент е безсрамно да питаш ". Недоволства, че на въпроси свързани с това по кое време може да работят нощните клубове, отговорът и от властта, и от обществото е " стига сте ревали ".

Интересно по какъв начин това не важи в този момент и със зелените документи, които в страна с 27% имунизация (повечето принудителна) обричат доста бизнеси на банкрут - в случай че ги съблюдават.

Нахално е да задаваш въпроси, безсрамно е да искаш естествена полемика, безсрамно е да искаш комисия с разнообразни самостоятелни специалисти (не единствено коремни хирурзи), която да направи безпристрастна оценка върху резултатите от зелените документи, с всичките й нюанси, безсрамно е да оспориш новата вяра, наречена " просвета ", в случай че ще и да си Нобелов лауерат по медицина. Не единствено че е безсрамно, само че очевидно било и ФАШИЗЪМ.

Явно Ицо не е наясно, че страни със " сертифицирано " население постановат спомагателни ограничавания и в този момент. Но по какъв начин беше - селото се оказа таман във града, белото им сподели тъмната страна

Господин депутата гледа девствено, естествено само че е шмърка нищо на ниска цена. В Народното събрание какъв беше бизнеса, Ицо? Падение е когато се псуваш с чалга певици пийнал до козирката в някакво шоу за кретени. Но е драматичен обстоятелството, че след това те избират като някаква вяра за смяна. Това не е просто късогледство, с липса на политическа просвета.

Мерките рано или късно ще паднат, но баснята за мечката и неприятната дума не е инцидентна. Утре като срещнеш " шепата фашисти ".на улицата, Ицо, погледни ги в очите.

После се погледни в огледалото, сътрудник. После размърдай мозъчните си кафези и се замисли каква част от обществото има същите претенции като " шепата фашисти ". За мен ти беше протест против системата, Ицо. Сега стана част от нея. Давай нагоре и дано е грях, знаеш какво желая некой ден, Ицо.

Накрая ще ви поздравя с нещо по-приятно, а точно хубостта на мисълта на Щастливеца.

" Че аз съм щастливец, това го знае цяла България; само че туй, което никой не знае, то е, че през днешния ден нямах четиридесет и пет стотинки да си купя тютюн. Това събитие по никакъв начин не ми попречи обаче да запазя своето царствено великолепие. Аз въпреки всичко гледах на света и хората така, като че милион Ротшилдовци и Вандербилтовци мога да ги натъпча в джеба на жилетката си; а пък нашите богаташи не представляваха пред моите очи освен това от пепелта на снощната ми последна цигара. Това е всичко хубаво, но тютюн въпреки всичко няма, да го вземе дяволът! Глупава пристрастеност! "

Някои хора остават безсмъртни с посланията си, други остават идоли единствено до пубертета!  

 



Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР