От Фейсбук профила на Тихомир Василев Интересно, вчера се проведе

...
От Фейсбук профила на Тихомир Василев Интересно, вчера се проведе
Коментари Харесай

Тихомир Василев за шествието за Украйна: За такъв тип каузи трябва солидно финансиране

От Facebook профила на Тихомир Василев

Интересно, през вчерашния ден се организира някакво събитие в центъра на столицата.

Странно, запитах се, тези хора за какво не излизат, когато България има потребност от тях и не веят Български трибагреници?

После, разглеждайки фотосите на присъстващите ми стана ясно, че някой е платил масрафа и добре е провел събитието, съдружно по този начин във формат: ✅ " Америка за България " +US embassy=ПП, ГЕ(Р)П и Демократична България!

Сред присъстващите бяха Лена Бориславова, Асен Балтов, Владо Панев, Борислав Сандов, Екатерина Захариева, Даниел Митов, Христо Иванов, Ивайло Мирчев, Надежда Йорданова,  депутати от всички три изброени по горе партии и обединения!

Столична община също се е присъединила в спорта и организацията очевидно от " цифровия човек " на площад " Батенберг "

Защо ви споделям всичко това?

Първо, с цел да стане ясно, че ГЕ(Р)П, Политическа партия и Демократична България работят дружно от ден първи.

Второ, тъй като имам опит в организации на митинги и ми е ясно, че за подобен вид " дела " би трябвало солидно заплащане и за организация и съгласуваност, и за присъстващи!

Трето, до момента в който сметките за ток, газ, горива и храни порастват, до момента в който вецове аварират, властта хвърля пари за организация на шествия, на които се веят,  горят и поругават непознати флагове!

Дипломатически скандал е наличието и съпорта на събитие, от страна на ръководещи и част от опозицията, на което се палят флагове на суверенни страни, с които имаме дипломатически връзки!

Позорно е всичко това, което са организирали тези три партии! Още повече околo 7000души на шествие,  с тези хвърлени пари е ясно какъв брой хора от Българският народ поддържа тия три партии!

А присъстващите министри и депутати е редно да се извинят най-малко на мизерстващи те пенсионери у нас, тъй като те са подложени на непрекъсната война и геноцид от тях от години, както и на 2,5-3 благ. Български бежанци в чужбина прогонени от продажната власт!

PS: с изключение на всичко изброено на фотография първа зад Лена googleto се развява и знаме на Сирийската съпротива подържана от USA и запада ( т.е. локалните умни и красиви)‼️‼️‼️NO COMMENT... организация нЕма що! 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР