От Фейсбук профила на Стефан ТашевНямате ли чувството, че пред

...
От Фейсбук профила на Стефан ТашевНямате ли чувството, че пред
Коментари Харесай

Защо, а и за какво, Руди Гела се самоуби публично като атентатор-камикадзе?

От Facebook профила на Стефан Ташев

Нямате ли възприятието, че пред очите ни се разиграва " интензивно мероприятие " с много сериозен мащаб и запас? И в него има втори, трети, а несъмнено и четвърти проект....Защо, а и защо, Руди Гела се самоуби обществено като атентатор-камикадзе? Едва ли някой партиен водач би взел Гела за съдружник в бъдеще. Ето някои елементи от кино лентата, който ни прожектират сега, само че ние като че ли не можем да разберем целият смисъл.

В четвъртък вечерта разтрепераният Киро чете и срича от някакви листчета, че " службите " го подслушвали и преразказва какво Гела ще каже в петък.

Същата вечер шефът на ДАНС се обажда на Гела и му споделя, че против него има закани и стремително му обезпечават защита. ДАНС не е охранителна работа, пращат му полиция. Странно. Руди Гела е народен представител. Защо полицията го охранява, откакто това е работа на НСО и има закани против депутат? И за какво пък тъкмо в ДАНС идва опасността за него, а не при Демерджиев и Министерство на вътрешните работи?

Гела не трябва да са радва на тази " привилегия ". Защото по този начин е " опакован " от службите, следи се всяка негова крачка  за " защита ".  " Опакован ", " запечатан " и следен.

Така през януари 2017 година по време на встъпването в служба на президента Румен Радев се получава сигнал за опасност към " първата дама " и тя стремително се снабдява с защита от НСО, каквато не и се поставя. И към този момент 6 години " първата дама " употребява НСО. Егати убийците дето шест години  заплашват никому незнайната секретарка за " особени поръчения " от щаба на Военновъздушни сили.

Между другото Петков и сие още на другия ден не помниха за " службите " дето ги подслушвали.

Днес Илияна Йотова разгласи, че се " готви скрит план против българската държавност ". По същото време, в различен подтекст, така наречен ген. Шивиков прави апели за митинг пред президентството, в случай че бъде даден втори мандат на " евроатлантическа коалиция ".

Шивиков е от котилото на шайката червени генерали от армията, офицери от Държавна сигурност, Разузнавателно управление на Министерството на нар, Военно контраразузнаване (Трето управление на ДС) и Първо главно управление (на ДС), които застанаха публично в отбрана на Румен Радев по време на митингите. Същите тези хора проведоха срамната акция по заливането на постройката на Европейската комисия у нас с червена  багра, заради  която влязохме в международните вести.

Същите хора популяризират фалшив новините, че български бойци ще бъдат пратени да умират в Украйна, че ще има готовност и по какъв начин американците ще ни завладеят като покрият страната с бази и ще ни вкарат във война с Русия. Това е напълно комунистическа, проруска агитация.

На фона на всичко това Румен Радев мълчи гордо. Не е споделил нищо за " ала-бала с президента на изборите " и останалите кавги, за обичаните му " служби ", които Асен Василев ще чисти. Нищо, нито дума.

Дали пък тези дето приказват за " прелом " не провеждат самият " прелом ", както го направиха през лятото на 2020 година, изполвайки " въстаниците " като декор? Напомням, че Шивиков се бе изтъпанил на митингите в генералската си униформа.

В момента над страната се стеле голяма димна завеса от дезинформация и контрадезинформация. И тази завеса пречи да се види цялата картина и това, което се прави на втори, трети и четвърти проект. И, че кукловодите първо  използваха Киретата да разбият и унищожат страната, а в този момент ги употребяват, може и без тяхно познание, както се видя те нямат изключително високи интелектуални качества, за други цели. И ги изхвърлят на боклука. Като Руди Гела, атентаторът самоубиец. А през 2018 година Румен Радев викаше: Светлина, повече светлина!!

За всичко това аз и още малко на брой сътрудници предупреждавахме преди три години. Какво ни чака и какво ще ни се случи. За страдание познахме на 100%. Но тогава бяхме " мафиоти ", прислужници на статуквото, платени драскачи и така нататък

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР