От Фейсбук профила на Стефан ТашевБезпомощните и много некадърни кадри

...
От Фейсбук профила на Стефан ТашевБезпомощните и много некадърни кадри
Коментари Харесай

Разкриха взрив в ПП: Групата се цепи, Асен Василев срещу Киро, баща му и държанката Лена!

От Facebook профила на Стефан Ташев
Безпомощните и доста некадърни фрагменти на ПП-ДБ отново се сетиха за „ революцията “. Като няма какво друго да измислят, вършат „ радикални “ ходове, нямало да влизат в Народното събрание. Голяма загуба ще е за парламентаризма. Това се прави, с цел да се напомпа митинга им тази вечер, който се чака да е много рядък. Като не умееш да  правиш политика, а искаш с 60 души да командваш страната, се получава това. Само, че има едно НО.
Злите езици настояват, че групата към Асен Василев, както и той самият са твърдо срещу митинги. Защото Асен знае, за разлика от Киро, на който в главата му е цялостна каша, че повече такава власт няма да помирише. Той е срещу групировката Лена-Киро-Татко Петко-Денков и техните дейности. Иска власт, желае да ръководи.
Носят се клюки, че повече депутати от Политическа партия се преориентират към Асен и нищо чудно скоро групата им да се разцепи. Затова са тези бабитлъци от сутринта.
Как не се откри един публицист да попита мънкащият Христо Иванов за какво откакто 10 години ни надухте главата със „ правосъдната промяна “, нямате нито един импортиран законопроект по тематиката? Защо и Гешев и Сарафов бяха определени по разпоредбите на Христо Иванов като министър на правораздаването? Защо по-миналият парламент, в който имаше болшинство на Политическа партия,ДБ, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ, то не избра парламентарна квота за новия Висш съдебен съвет? Защото Христо не е удовлетворен от избора на съдийската квота, няма нито един от „ Съюза на съдиите “ и това не му харесва. Христо желае във Висш съдебен съвет да влезе Велислав Величков от „ Правосъдие за всеки “ и тем сходни. Величков бе индивидът предиздвикал „ протестиращите “ да коленичат пред президентството. Айде не на нас тези евтини номера.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР