От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева Земетресение! Предизвикала съм вътрешен

...
От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева Земетресение! Предизвикала съм вътрешен
Коментари Харесай

ПП се разтресе: Заради спуснати отгоре калинки в листите, провинцията бесни на Асен и Киро

От Facebook профила на Соня Колтуклиева

Земетресение! Предизвикала съм вътрешен гърмеж в “Продължаваме смяната ”, като ритнат кошер са, узнавам от източници от “Чаталджа ”.

Вчера дадох изявление на Цветан Фиков за ПИК телевизия.

Обясних, че Киро и Лена-на-Киро-и-Миро редят квота от 19 избираеми места, Асен Василев и Даниел Лорер - 12. Останалите - ужким! - са предоставени за преценка на регионалните координатори.

Какво се случва, обаче? Дори на най-големите оптимисти им е ясно, че мандатите на “Продължаваме смяната ” се топят, партията няма да има същите места в Народното събрание. Затова турбуленцията е голяма.

Вчера е почнала напрегната връзка: от провинцията са зазвънели на Киро, Асен и Лена да питат за какво не са подготвени още листите, за какво за водачи са замислени външни лица, ренегатите от “Има подобен народ ” - Радостин Василев, Иво Атанасов, Георги Георгиев, които - с изключение на, че са парашутисти, през предходната есен, по време на предизборната акция, крепко се наритаха по места с претендентите на “Продължаваме смяната ”.

В София се приема по-леко, само че в провинцията е същинска драма, когато се спуснат парашутисти, изясни ми печен изборджия.

Координатор на “Продължаваме смяната ” от регионален град ми показа: “Ние си платихме първата акция, без стотинка от централата - от Кирил и Асен; в този момент е същата история - от нас отново се чака да извадим пари от джоба си и да намерим спонсорства от бизнеса, без да ни се дава никаква гаранция, че ще бъдем водачи на листи в личния си изборен регион, нито пък, че ще имаме опция да посочим други хора по места на положителни позиции. Никой не знае кой реди листите и какви задължения се поемат. Нашите хора по места са доста чувствителни - не желаят да припознаят външни натрапници.

Хайде, кой ще ни изясни тази особеност!

Бойко Рашков постоянно е бил народен представител от Българска социалистическа партия - в този момент е лидер от “Продължаваме смяната ”. Радостин Василев беше изпъден от Плевен от Иван Христанов, който изнесе абсурда за “Капитан Андреево ” и думата му доста се чува. Но Руди и в Габрово не го желаят, той е считан за тотал-щета.

Настимир Ананиев, ВОЛТ и СЕК, претендират за 5-6 избираеми места. Какво остава за нас, тогава?! “

Деец на “Продължаваме смяната ” от София ми довери: “Нямаме спуснати предизборни послания. Не знаем по какъв начин да отговаряме на рецензиите за ръководството, за газа, за Лена и Кирил, за пиците с кристали, за дружбата с Корнелия Нинова и Калоян Методиев - не може по този начин безобразно да олевяваме и нямаме визия кои електорални групи таргетираме. През 2021 година беше целесъобразно - бяхме в насипно положение. Но в този момент? След половин година във властта!? ”

Детонацията е блъснала и “Демократична България ”. Защото възможностите на Христо Иванов за коалиция наподобяват близки до нула. От Политическа партия са предложили на Демократична България единствено 5 избираеми места - какво става в този момент: Христо Иванов, Иво Мирчев, Антоанета Цонева и единствено 2 за ДСБ и “Зелено придвижване ”. Лоша работа.

В 47-я парламент Перник не вкара народен представител от Българска социалистическа партия - остарял комунистически регион, цитаделата на президента Георги Първанов. Сега “Продължаваме смяната ” на какво разчита - Бойко Рашков не ще успее да притегли левия електорат! Местните бесепари са ръководени от кмета Станислав Владимиров; той - въпреки да е съпротива на председателката Корнелия Нинова, няма да насочи гласоподаватели към Политическа партия. Станката няма да играе за никого, левите гласоподаватели ще се разсеят към партията на Стефан Янев. Така че, на Бойко Рашков в Перник не му е доста сигурна работата, тъй като се разпределят единствено 4 мандата.

За измамници като харвардската дружинка, е изцяло в реда на нещата, да излъжат всички с напразни обещания. Нали е ясно това?!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР