От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева Като журналистка, искам да

...
От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева Като журналистка, искам да
Коментари Харесай

Колтуклиева: Заради Кирил Петков ще започнат да викат журналисти в следствието за разпити

От Facebook профила на Соня Колтуклиева
Като журналистка, желая да попитам нещо доста съществено  - дали Кирил Петков е попитал създателите за единодушие отрязъци на техните изявления да бъдат предоставени от него в прокуратурата?

Знаете ли какво ще последва от през днешния ден?! Не знаете. Журналистите и цитираните от тях източници на информация, ще бъдат привикани като очевидци в националната следствена работа - ще им изпратят призовки и те би трябвало да се явят когато и колкото пъти ги призоват. Следствените дейности могат да продължат 2 години, че и повече. Ако някой случай стигне до съда - и там би трябвало да се явят като очевидци и да дават показания под клетва.

Реално съществува опцията “герои ” на изявленията да засъдят публицистите за клюка или набеждаване. 

И всички това защо?! За единия писклив, отвличаш вниманието, пиар на Кирил Петков, който забатачи страната и изостри всички рецесии, на които е подложено българското общество. 

Премиерът и неговият наставник президентът, които владеят Министерство на вътрешните работи, ДАНС и всички служби опряха до журналистически изявления и следствия на спонсорирани НПО-та като единствени доказателства за (предполагаема!) незаконна активност. Е, нЕма такава страна!

Това е истината.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР