От Фейсбук профила на режисьора Виктор ДимчевНяма страна в ЕС,

...
От Фейсбук профила на режисьора Виктор ДимчевНяма страна в ЕС,
Коментари Харесай

Димчев: Няма страна в ЕС, където премиер да се държи така и да не му бъде поискана оставката

От Facebook профила на режисьора Виктор Димчев

Няма страна в Европейски Съюз, където министър председател може да се държи по този метод, с тези думи, с този звук и мигновено да не му бъде поискана оставката - от всички, забърканите, нахулените, жители с ТЕЛК, възрастните, даже конкурентните партии.

Изумително е, че към момента никой не е споделил БАСТА.

Част от разговора:

Кирил Петков: Някак си, всеки гледа за себе си, никой не гледа общото и всеки си вика: " дано аз да се уредя, пък каквото ще да става ". С този вид светоглед, тази страна е изгубена. Министерство на вътрешните работи секторът - две трети са на ТЕЛК - инвалиди, защитата - множеството са пенсионери, опазването на здравето - големи дупки.

Магдалена Милтенова: Ние сме пристигнали за съответни тематики, апелирам да не ни разпилявате, извинявайте че Ви преустановявам, знам че Вие сте министър-председателят, демонстрирам нужното почитание, само че ние нямаме нужното почитание от Ваша страна!

Кирил Петков: Повярвайте ми, в случай че не желаете да ме слушате, вратата е там. Ето я. Аз ще вземам решение тук по какъв начин ще приказвам и какво ще приказвам... Ваш избор!

Магдалена Милтенова: Само ще Ви кажа, че Вие може да решавате какво ще се случи в личния ви дом, страната не е ваша!

Кирил Петков: Означава длъжностен кабинет, последващи избори, последващи избори - композиция от " Възраждане ", всякакви други новоучредени партии, късмет за някакво държавно управление близо до нула.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР