От Фейсбук профила на режисьора Стоян Радев След като избраха

...
От Фейсбук профила на режисьора Стоян Радев След като избраха
Коментари Харесай

ДБ и ПП биха дали премиерския пост на стария емблематичен кадър от прехода Бойко Рашков…

От Facebook профила на режисьора Стоян Радев
След като избраха президента и след това викаха под прозорците му „ Оставка! ”, в този момент Демократична България и Политическа партия желаят да затвърдят положителното усещания за кардиналните си позиции с остро наказание на съветската експанзия и потвърждаване на обединението с Българска социалистическа партия, която не просто не я осъжда, а още веднъж Свиленски сподели, че доставката на оръжие в Украйна единствено удължава войната, т.е. без оръжие Русия би спечелила бързо и готово.

Демократична България и Политическа партия сякаш няма по какъв начин да са съгласни с диаметрално противоположното на своето отношение, само че пък за какво да не си плюят във физиономиите, с цел да се докопат до депутатски места, а пък след това ще се изметнат, както направиха с президента. А и оръжие за Украйна се дава с тяхно подпомагане, само че по корупционна скица, а не публично – те харесват това, тъй като са за нулева приемливост към корупцията.

Корнелия Нинова още веднъж разгласи, че Кирил Петков не може да бъде министър председател, поради гафа с съветските дипломати, само че нищо - Демократична България и Политическа партия биха дали премиерския пост на остарелия емблематичен кадър от прехода Бойко Рашков, тъй като те упорстват политиците от предишното да останат в предишното. Ако и Асен Василев бъде неодобрен от Българска социалистическа партия, отново не е проблем - Румен Гечев ще го замести, въпреки всичко беше министър на стопанската система и вицепремиер още при Жан Виденов.

На другарите от Българска социалистическа партия постоянно може да се разчита за устойчиво ръководство - те избраха Делян Пеевски за началник на ДАНС, персонално с гласовете на Корнелия Нинова и доближения ѝ кръг, тъй като другояче кабинетът „ Орешарски ” падаше, те се коалираха с Движение за права и свободи и употребиха златния пръст на Атака. Затова Демократична България и Политическа партия им имат цялостно доверие - Българска социалистическа партия е потвърдено сериозен сътрудник. Демократична България и Политическа партия в никакъв случай не са обичали шикалкавенето, а единствено сериозните кардинални връзки.

Те и между тях поддържат връзка с пределна изясненост - дружно са поотделно и поотделно са дружно, сплотяват ги комунистическия антикомунизъм и безопорните опорки, левите политики, постигащи десни резултати и депутинизацията, работеща за бърза победа на Путин в Украйна, съгласно желанието на съдружника им Българска социалистическа партия.

Аз не знам какво още да се каже и покаже за дейностите на тези честни политици, с цел да се опомнят, засрамят и да се завърнат към своите същински задания и поетите обещания, на които толкоз хора повярваха.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР