От Фейсбук профила на Ралица Симеонова към статия на Дневник

...
От Фейсбук профила на Ралица Симеонова към статия на Дневник
Коментари Харесай

Ралица Симеонова : На крива ракета хибридните атаки й пречат

От Facebook профила на Ралица Симеонова към публикация на " Дневник " със заглавие " Кирил Петков: Руските хибридни офанзиви ще ги поемем, само че българските са закононарушение ".

 На крива ракета, нали знаете, хибридните офанзиви й пречат.

Хората, видите ли, били манипулирани! Това е в подтекста на суматохата за разнообразни типове артикули - горива, олио и прочие Явно цените въобще не са такива, каквито наподобяват, а инфлацията е безспорен мираж. По одобрена към този момент традиция предходните са отговорни за всичко. А ние, въпреки това, " доста желаеме, но нямаме предпочитание ". В този ред на мисли тематиката за радиоактивния самун няма и да я разясня, тъй като неизбежно ще би трябвало да включа в разбора някоя и друга психическа девиация. Най-притеснителното обаче е тази дълбока злост на ръководещите към особеното мнение, която те към този момент мъчно съумяват да прикрият. Говоренето май ще се трансформира в привилегия, налична за малко на брой. Дано да не съм права, само че ми се коства, че до момента в който инфлацията е напълно действителна и заплашва да премине в стагфлация, свободата на словото скоро в действителност може да стане мираж.

Разбирам, че сме очевидци на сериозна неуравновесеност, която явно се и задълбочава. Но не мога да приема, че се пробват да ни я наложат като норма.

Припомняме, че, Ралица Симеонова беше зам.-министър на защитата при Стефан Янев и началник на кабинета му до момента в който беше длъжностен министър. Тя напусна поста на зам.-министър откакто бе гласувана оставката на Янев с претекста, че не желае да изпитва позор и стеснение от политиките на кабинета.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР