От фейсбук профила на проф. Огнян Минчев Нито крачка назад

...
От фейсбук профила на проф. Огнян Минчев Нито крачка назад
Коментари Харесай

При нов вот Радев ще има време да се разкае пред Митрофанова, притеснен проф. Минчев

От фейсбук профила на проф. Огнян Минчев

Нито крачка обратно по въпроса за изгонените сътрудници на съветското посолство в България! Цялата русофилска котерия вие като глутница по пълнолуние. Само това ви е задоволителен мотив, че решението би трябвало твърдо да се отстоява.

Намираме се в разгара на държавна рецесия, която е доста евентуално да докара до разформироване на Народно събрание и нахлуване в акция за нови избори. При тази алтернатива Румен Радев ще има задоволително време да се разкае пред Митрофанова и да ни върне назад " в първи клас ". Другият вид е да се сътвори нова ръководеща коалиция, която - за предпочитане - би могла да отстоява решението за отзоваване на 70-те сътрудници на посолството. Дали? Преговорите ще се водят отново с Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ - даже и претендентът за министър председател да е различен.

Тази двупосочна задънена улица още по-добре акцентира решителността на политическия акт за отзоваване на съветските служители от София. За едни - министър председателят е " вманиачен ". За други - " безумно самоуверен " и съдбоносен в гонене на задачите, които си е сложил.

Във всеки случай - сходни актове са най-хубавото средство великодържавната сатрапия да стартира да ви почита. След като от 75 години е получавала от българите единствено отношение на раболепство, смирение и достоверен боязън. Познавам сносно тази империя. Единственият мотив, който тя почита е аргументът на силата. Дори и да нямаш действителна физическа или военна мощ - от време на време е задоволително да имаш психическа и морална мощ с цел да озаптиш следващия акт на имперска надменност.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР