От Фейсбук профила на политологът Цветанка Андреева14-ти ноември ще събуди

...
От Фейсбук профила на политологът Цветанка Андреева14-ти ноември ще събуди
Коментари Харесай

Цветанка Андреева: Опозицията срещу Радев ще става все по легитимна и състоятелна

От Facebook профила на политологът Цветанка Андреева

14-ти ноември ще разсъни Радев от опиянението му от властта. Какъвто и да е резултатът за него, опозицията му ще става все по-състоятелна и законна

Провалените два Народното събрание, по думите на Румен Радев, били „ стадии от пътя, който ще ни изведе от рецесията “. /От днешното му послание към нацията/

Неспособността на следващи две Народно събрание да поемат и конструират ръководството в страната докара страната до поредност от тежки рецесии, само че пък съобщи цялата власт в ръцете на Румен Радев и неговата администрация.

Да, пътят на Румен Радев беше обслужен. Той концентрира и умножи властта си. Овладя службите и държавното управление, в другояче Парламентарната ни Република. Направи си своя партия от министри и то при комфортната липса на парламент, който да управлява и подлага на критика управническите му неточности. Несъгласните с неговата власт се изчегъртваха.

Демокрацията постоянно предлага политически други възможности. За България, пътя на Румен Радев не е обезпечен. След 14 ноември той ще се разсъни от блаженството на безспорната си власт, в една действителност с още по-силна съпротива!
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР