От Фейсбук профила на Полина ПауноваДали ЦИК ще разреши на

...
От Фейсбук профила на Полина ПауноваДали ЦИК ще разреши на
Коментари Харесай

Полина Паунова към Бориславова: Кажете какво предлагате, да спрем да се занимаваме с пъповете на кандидатите

От Facebook профила на Полина Паунова

Дали ЦИК ще позволи на Лена Бориславова да се откаже от мястото си в Народно събрание ден преди клетвата на Народното събрание не е толкоз забавно. Най-малкото, тъй като тоя състав на ЦИК позволи същото на Борисов наскоро, не ли?  

По-интересно е следното: за какво?  

Нима Лена Бориславова не може да се занимава с локалните избори и като народен представител - те парламентарните отговорности не изключват партийните.   

Подвеждане ли е това за гласоподавателите (тоя въпрос е настоящ постоянно и към всички - задавала съм го нееднократно към Борисов)? Какво се изяснява на толкоз хора дали своят вот персонално за теб - че не ти е значимо да ги представляваш?  

И въобще по какъв начин е допустимо хора, които не могат да вземат решение какво желаят да вършат (това важи за всички отказващи се) да претендират, че могат да ръководят страната, в случай, че за два месеца си сменят мненията и то по толкоз съществен метод?  

Айде, бъдете по този начин общителни, да кажете като пораснали хора какво оферирате (конкретно, а не пожелателно) и да спрем да се занимаваме с пъповете на претендентите? 12 години водещо беше настроението и промяната на мнението на един. Явно добре усвояват.



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР