От Фейсбук профила на поетесата Рашел Леви И понеже Тодор

...
От Фейсбук профила на поетесата Рашел Леви И понеже Тодор
Коментари Харесай

Рашел Леви: Кирчо и Асенчо не могат да вържат едно изречение извън жаргонния сленг

От Facebook профила на поетесата Рашел Леви
И тъй като Тодор Тагарев, Богдана Карадочева, проф. Пламен Павлов, мъченикът от комунизма Любомир Канов, Вили Лилков, Здравка Евтимова, Боян Биолчев, десетки академични преподаватели на Вас Ви звучат " лековато ", а Кирчо и Асенчо - са за Вас - " достойните " и " почтените ", на които  да заложите, тъкмо по тази причина нищо положително не ни чака. Да, време разделно е. На кого бихте заложили от тези имена?

На тези, които изникнаха от нищото, докараха чудовищна инфлация и не могат да вържат едно изречение отвън жаргонния сленг или на хора, белязали времето ни с мъдрост, слово, гений или страдалчество.

Смятате ли, че вторите случайници имат в живота си повече труд, високо слово, страдалчество и родолюбие от първите имена, които изброих и които надалеч не са всички почтени и известни хора, подписали Апела за държавно управление.

На кого залагате? Кой Ви е образец и коректив?

На който заложите - това ни чака!!!

А подигравките и злобата против тези повече от 100 души, подписали Апела, и то в отбрана на двама-трима в действителност НЕпознати, разиграващи цяла страна, демонстрира, че сме паднали като гражданско общество до равнището на Емили и Чеченеца. И това заслужаваме.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР