От Фейсбук профила на Петър КичашкиСтраната се превърна в заложник

...
От Фейсбук профила на Петър КичашкиСтраната се превърна в заложник
Коментари Харесай

Има една оглушителна мръсно кафеникава тишина около пиянските изцепки на Морфов

От Facebook профила на Петър Кичашки

Страната се трансформира в пленник на пиянските изцепки на човек, за който цяла София знае, че прекалява с чашката. След драскането по вратите на един “политически зложелател ”, в този момент обиди и ругатни по адрес на различен.

Нека създадем едно интелектуално упражнение. Представете си, че режисьор от ГЕРБ гони артист, тъй като последният е “променкаджийски отпадък ” или “дебейски отпадък ”. Искам да си пандизите очите и да си визиите какво ще последва.

Ще има живи включвания по малкия екран от театъра, ще има импровизиран митинг на площада, ще се появи хаштаг примерно, ще има петиции, тъжби до виновни институции, ще има възмутени дейни жители в люти цифрови борби за правдивост.

Да, но обиждащият и драскащият по вратите пияч е от положителните. Следователно проблем няма. Телевизиите нямат живи предавания, няма митинги, няма хаштагове, няма тъжби и петиции. Има една оглушителна мръсно кафеникава тишина, чиято функционалност е да прикрие миризливото властническо зловоние, което се носи от ”добрите ”.

Що по този начин, бе, момчета и девойки? Не сте глупави. Защо тогава се вършиме, че не виждате гнусотията, когато идва от вашите редици? Не разбирате ли, че в никакъв случай няма да имате въздействието, което смятате, че ви се поставя, до момента в който продължавате да сте такива лицемери? Грозна работа. Ама доста грозна.

 



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР