От Фейсбук профила на Петър Кичашки, юрист и изпълнителен директор

...
От Фейсбук профила на Петър Кичашки, юрист и изпълнителен директор
Коментари Харесай

Терзиев толкова си може, милият. Виновни са онези еукариоти, които му гласуваха кметуването и сега се чудят какво да го правят

От Facebook профила на Петър Кичашки, правист и изпълнителен шеф на Института за съвременна политика

Господ си знае работата. Ако не бях на количка, кой знае в какъв брой физически спора щях да се вкарам без особена логичност. Понеже съм добродушен и мирен човек, един тип. Та, нощес имах задания по центъра и отивам с кола. Тъй като кметът Терзиев и Боневът му осакатиха (pun intended) " Витошка " и " Патриарха ", та с изключение на другите тъпотии, в този момент там няма и сини места за паркиране.

Отивам аз с колата, щото не съм съвременен, в случай че бях отишъл с тротинетка нямаше да имам проблем, и няма ни едно място за паркиране. Тъкмо открих едно и с един румънец щяхме да се сбием за него. Буквално щеше да ми удари колата, с цел да влезе на свободното място, кой знае какъв брой време е чакал, та беше толкова нервозен. И таман си се попържаме културно един различен и осъзнах, че той не е отговорен, индивидът толкоз си може, изнервил се е, няма места за прекъсване.

После осъзнах, че отговорен е Терзиев, който е кмет, с цел да схванат столичани, че София си може и без кмет. И най-после осъзнах най-важното - както румънецът, който щеше да ме блъсне, с цел да паркира, не е отговорен, тъй като толкоз си може, по този начин и Терзиев не е отговорен, че е кмет де юре, само че не и де факто. Той толкоз си може, благият. Ако има отговорни, това са тези еукариоти, които му гласоподаваха кметуването и в този момент се чудят какво да го вършат. Pardon my French.

П.С. Пресекох " Патриарха " и от коловозите на новия чудноват демократичен асфалт положен от Терзиев на булеварда щях да си счупя зъбите, станал е на талази като Черно море при стихия. Но пък си има и позитиви, раздробих си камъните в бъбреците, за което благодаря Ваше кметичество.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР