От Фейсбук профила на Огнян Минчев Гласувам временно и под

...
От Фейсбук профила на Огнян Минчев Гласувам временно и под
Коментари Харесай

Огнян Минчев: Пиша във фейсбук, разни хора четат, но не аз имам финансова полза, а Мета

От Facebook профила на Огнян Минчев

Гласувам краткотрайно и под изискване доверие на Мета с цел да продължа да употребявам фейсбук. Имам към 5000 другари и още към 16-17000 души, които ме следват. Пиша всякакви работи, някои хора четат, други - разясняват... Аз финансова изгода от това нямам, само че допускам, че притежателят на Мета има вземане-даване от мен - както и от редица други като мен, които въртят този бизнес в интерес на господин Цукърбърг. Най-малкото, тъй като виждам, че относителният дял на рекламите нараства.

На тази основа считам, че притежателят на Мета може да отговори на жеста с известна доброжелателност. Първо, да спре да предизвестява, че ще би трябвало и да заплащам, като се изключи че пиша и провокирам инфо оборот. Второ, да спре да обеднява моя нюз-фийд, да ми натриса лавина от тъпи картинки и цветенца, а да ме лишава от минималната ми опция интензивно да предпочитам четива - посредством бутона " най-нови ", да вземем за пример, който мрежата отстрани. Като споделих отстрани, желая - трето - също да помоля ръководството на мрежата да спре да прави непрекъснати и безсмислени промени на формата, дизайна и наличието на мрежата.

В България има една шофьорска мъдрост - в случай че колата работи, не вдигай капака, не барай, ще повредиш нещо. В Америка тази мъдрост не върви - на този континент смяната сама по себе си е вяра, отсъствието на смяна е синоним на крах. Хубаво, но въпреки всичко във всяко нещо би трябвало да има мярка - тъй като другояче хората се местят при конкуренцията. Преди 2-3 години Телеграм беше мрежа на постсъветското пространство, само че през днешния ден към този момент не е по този начин... А там кой написа и кой кой държи перодръжката - не е напълно ясно...
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР