От Фейсбук профила на Николай НанковПомня какво беше, когато навремето

...
От Фейсбук профила на Николай НанковПомня какво беше, когато навремето
Коментари Харесай

Николай Нанков: Фейсбук политиците вече управляват, да хейтиш не е като да си на терен

От Facebook профила на Николай Нанков

Помня какво беше, когато преди време завалеше щедро сняг.

Но както и да реагираха снегопочистващите компании, ние постоянно бяхме на терен на разнообразни сектори в страната и контролирахме на място. Да, имаше и пропуски, за което компаниите мигновено биваха глобени. Българските жители изискваха качество на работата и биваха прави. Беше мъчно да се изясни по какъв начин се прави целият развой и по какъв начин би трябвало да се реагира от страна на водачите в такива ситуации….При доста по-тежка зима беше почистено до асфалт - както хората чакаха. И все пак фейсбук политици заливаха обществените мрежи с хейт и критики…седнали комфортно и на топло на дивана в дома си. Помните ли? Защото аз помня.

Никога няма да не помни по какъв начин с Дончо Атанасов, а и с Жоро Терзийски след това (товага шефове в АПИ), постоянно “нощувахме ” на Петроханския проход или на Прохода на Републиката (Хаинбоаз), до момента в който пътната конюнктура не се успокоеше… И министър председателят ни звънеше на всеки 5 минути, с цел да докладваме оперативната конюнктура. А след това, когато обстановката се възстановяваше, с един огромен българин (Бог да го прости) се засичахме в ТВ студиа (неспали с дни)… Какви времена бяха единствено.

А в този момент какво - непочистено, без организация, изключително в София ситуацията е ненормално. Е, фейсбук политиците към този момент ръководят. И видяха, че да хейтиш в обществените мрежи не е като да си на терен. Както се споделя - цветущ първи сняг, честита Промяна.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР