От Фейсбук профила на Николай Бареков Убиецът Георги Семерджиев, който

...
От Фейсбук профила на Николай Бареков Убиецът Георги Семерджиев, който
Коментари Харесай

Бареков: Само фалшива държава може да си позволи подобен престъпен разгул по пътищата

От Facebook профила на Николай Бареков
Убиецът Георги Семерджиев, който нощес умъртви в зверска злополука две девойки, пешеходки на 22 и 26 години, е бил хванат преди по-малко от месец в Студентски град да кара автомобил в несъответстващо положение. Бил е надрусан с два типа амфетамини. Защо не е бил арестуван? Защо към този момент не е бил в пандиза? Мигар и тогава не е бил публично рисков или не е носил в автомобила синя лампа и полицейска палка?! Рецидивист- извършител на пътя със стотици нарушавания (близо 90), потвърден наркоман!!!

Ако беше на мястото си - наказан и зад решетките, два млади живота щяха да бъдат избавени. Това е най-малкото.

Наркоманите и пияниците на пътя са също толкоз рискови, колкото наркоманите, отпред на страната. Наркотиците и амфетамините вършат мозъка им на безформеност. Считат себе си за безнаказани. Към такива като този палач и неговите еквиваленти в Народното събрание и държавното управление не трябва да има благосклонност.

Техните престъпления убиват хора, българи. Такива човеци, надрусани или пред надрусване, нямат никакви човешки задръжки и морални спирачки. Когато бъдат спрени в точния момент и озаптени от закона - цената в човешки животи е неизброимо по-малка.

Фалшивата шофьорска брошура е също толкоз рискова, колкото и подправената тапия или подправената биография на някой вманиачен шарлатанин, конфигуриран с подправени избори на власт. Само подправена страна може да си разреши сходен незаконен разгул по пътищата и по първокласните офиси на властта.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР