От Фейсбук профила на Николай Бареков Шок! БоНба! Затегнете коланите,

...
От Фейсбук профила на Николай Бареков Шок! БоНба! Затегнете коланите,
Коментари Харесай

Според Бареков, Кирил Петков се самономинирал за министър на вътрешните работи

От Facebook профила на Николай Бареков

Шок! БоНба! Затегнете коланите, с цел да не умрете от смях! Киро Петков се писал, самономинирал..... силов вицепремиер и....Министър на вътрешните работи (МВР) в несъстоялия се кабинет на Политическа партия и аверчето му Асен Василев!

Новината ми е 100% сигурна и е от вътрешните кръгове на ПП-тата. Сега джурналята да бъдат по този начин правилни и да натиснат с въпроси " Пепетата ", да покажат проектокабинета си, вместо да връчват празни пликове и папки на президента!

Вие представяте ли си какъв вманиачен човек и мегаломан с големи личностни дефицити стои към момента отпред на страната?! От снежните автомагистрали - напряко в Министерски съвет, а оттова изритан право в Министерство на вътрешните работи. Какъв ум води #Простото към Министерство на вътрешните работи, с изключение на да прави смехотворни арести от здрач до зори на всевъзможни бизнес и политически съперници на господарите му.

Метаамфетамините вършат мозъците на безформеност и постоянно главите им стават като сините буркани на НСО и Министерство на вътрешните работи. Само дръзвам да допускам, че освен това състояние, Руди Гела одма ставаше Главен секретар на Министерство на вътрешните работи, нещо като Бойко Борисов с пола, а Лена Бориславова щеше да се гласи за стола на...Иван Гешев.

Интересно по какъв начин биха реагирали на сходен министър на вътрешните работи Корнелия Нинова, Христо Иванович и сътрудника им Бойко Рашков? 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР