От фейсбук профила на Методи Лалов На първо четене тази

...
От фейсбук профила на Методи Лалов На първо четене тази
Коментари Харесай

Методи Лалов: Фишек е, че Надежда Йорданова прави нещо за оставката на Гешев

От фейсбук профила на Методи Лалов
На първо четене тази вест звучи прелестно. Но в действителност е фишек. Фишек е тъй като Гешев е към момента основен прокурор. А имаше гръмки обещания за противоположното, помните ли?

След като Надежда Йорданова сезира Висш съдебен съвет за Гешев, не прави нищо повече, с цел да нагнетява публично и институционално напрежение по тематиката. Защо не го прави си отговорете сами.

Нещо повече, Йорданова любезничи на съвещанията на Висш съдебен съвет с чугуненото болшинство, назовава сътрудници тези нарушители, спазвала периоди, имала очаквания. Това някакъв подбив ли е с нас жителите?

Така Йорданова се държи и по тематиката с Алексей Трифонов, който е ръководител на Софийски градски съд, въпреки че не е български жител. Може би тъй като е човек на Движение за права и свободи (беше тяхна номинация в ЦИК), а може би по друга причина.

Сезирането на прокуратурата на Гешев не е нищо изключително. Правил съм го десетки пъти, вършат го хиляди жители всеки през днешния ден. Без резултат. И ще е по този начин до момента в който Гешев е основен прокурор.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР