От Фейсбук профила на Кристиян Шкварек Особено жалкарско е как

...
От Фейсбук профила на Кристиян Шкварек Особено жалкарско е как
Коментари Харесай

Шкварек: Жалкарско е как политиците ползват опорките си при убийство

От Facebook профила на Кристиян Шкварек

Особено жалкарско е по какъв начин всякога, когато се случи нещо - каквото и да било, политиците се втурват обезверено да дърпат чергата към себе си, към своите опорки и платформа.

Преди да е минал и час от убийството на Алексей Петров Костадин Костадинов към този момент изсмуква от пръсти тези за американския дипломат. То към този момент и дърво не може да падне в гората, без " Козяк " да стои зад това, и да би трябвало незабавно да го употребим за политически точки.

По същото време следя в групите на ППДБ по какъв начин почват изявленията за " съветската връзка ", " съветските бизнеси " на Алексей, Държавна сигурност и впрочем. Там пък няма по какъв начин дърво да падне, без това да е част от " хибридната война " и дело на четирихилядници. Тотално изкукуригала, нефелна фракция.

Искрено ми е омръзнало това към този момент изцяло предстоящо политическо изконсумиране на всяка покруса или тематика. То е като това аз в този момент да почна да намирам връзка сред " София Прайд " и покушението или да упреквам " Културния марксизъм ". И с право бихте ме подигравали.

Ако сте политици и се случи такова нещо като през днешния ден - вземете си затворете устите безсрамни най-малко за едни 48 часа, най-малко до момента в който не има даже бегла информация към случая. Защото воните, като свине, на опортюнизъм и на ниска цена политиканстване. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР