От Фейсбук профила на Красен КралевСилата е в истината!Публикуваните преди

...
От Фейсбук профила на Красен КралевСилата е в истината!Публикуваните преди
Коментари Харесай

Кралев за Зимния дворец: Силата е в истината – кадрите от порутените помощения са от две дискотеки и фитнес

От Facebook профила на Красен Кралев

Силата е в истината!

Публикуваните преди два дни фрагменти от Министерството на младежта и спорта, за които се твърди, че са от „ Зимния замък “, са направени извънредно манипулативно – целеустремено бяха показани пространства, които нямат безусловно никакво отношение към спортно-тренировъчния развой. Във видеото се вижда вход на постройката, който не се употребява от 30-40 години.

Кадрите от порутени пространства, за които се твърди, че се употребяват от спортисти, в действителност са снимани от две нощни заведения и фитнес на територията на „ Зимния замък “, употребявани от разнообразни наематели в последните 20 години.

Гигантската операция под формата на аматьорски видеоклип е явна. Ако „ силата е в истината “ - за какво не бяха показани фрагменти на „ Зимния замък “ преди и след ремонта – за какво не снимаха главната или подготвителната зала, нито съблекалните?!

През 2017 година инвестирахме 5 милиона лв. за незабавен ремонт на главните пространства в „ Зимния замък “, които се употребяват от спортистите. Това е направено посредством ЕСКО контракти, а не с държавни пари.

Бяха ремонтирани спортната зала, подготвителната зала, както и съблекалните за спортистите. Дограмата беше напълно сменена, беше сложена топлоизолация на покрива и на външните стени, беше сменена и осветителната апаратура.

Аз подкрепям непрекъсната връзка с спортисти като шампионката ни във фигурното пързаляне Александра Фейгин, с нейната треньорка Ина Лутай и други състезатели по фигурно пързаляне, със състезателите по шортрек и с Евгения Раданова.

Мога да ви уверя, че всички, които употребяват залите, са доста признателни и до през днешния ден за направеното в „ Зимния замък “.

Призовавам Радостин Василев най-сетне да влезе в ролята си на министър на младежта и спорта!
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР